SeLDoM Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Elimde Naruto nun 1-150. bölümleri temiz çok iyi çevrimli olarak dvd de kayıtlı var.Arzu eden arkadaşlar bana özel mesajdan ulaşabilir...[signature][hline]Etraf BOK kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Bak tpicin yukarısında ne var heh... Oraya mesaj atsaydın keşke[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles. That's what it means to be strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Ooops prd .. :)[signature][hline]Etraf BOK kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Zaten şimdi oraya mesaj atmaya çalıştım 100 mesajınız olmadığı için güncellenmeyen foruma mesaj atamassınız dedi bu da ilginç oldu benim 90 mış :P[signature][hline]Etraf BOK kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 145'e kadar ver bence... Dattebayo varsa hatta, onları hiç kimseye verme. Bozuk çeviriler, anlamsız kelimeler, kalitesiz görüntü... AonE rulaz...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Son 5 bölümde ilk 145 bölümün aynısı Dattebayo deil :)[signature][hline]Etraf BOK kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: SeLDoM, 20 Eylül 2005 17:14 tarihinde demiş ki: Son 5 bölümde ilk 145 bölümün aynısı Dattebayo deil :) Naruto'yu 151 bölümdür sublayan hiçbir grup yok... Bir hatan var, düzeltmen iyi olur...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ANBU bıraktımı onu ya? Ben onlar subluyor diye biliyordum :P Gerçi kimin sub yaptığına pek bakmadım ben bayadır. İlk başlarda pek sorun çekmedim şu andada gayet güzel iniyor sanrıım Dattebayo indirmiyorum son zamanalarda :P[signature][hline]Stay like this for now, and there will come a time you will understand Ezik kardeşler uğraşmayın bana bulaşmaya. Eğlenceğim kadar eğlenip sonrasında kaale almam sinir olur kalırsınız. Bırakın akıl sağlınız yerinde kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Anbu 121 ile bıraktı, AonE devam ediyor. DB sürekli yanlış çeviriler, kötü RAW, açıklamasız gereksiz doldurmacalar yapıyor. Felaket bir grup... Pulse yerine "Purse" yaza bir grup işte...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar