tolga8889 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Arkdaşlar ben item upcrade edecektim....İtemleri upcarde ettim ve yaktım...Sonra ares 1 den cıkıp ares 2 geldiğimde itemlerin bende olduğunu gördüm..Bölye olunca da +8 stafıma +9 yapma gereği hisssettim..İtemi yakıyordum...tekrar çıkıp girince item geri geliyordu..Ve sonunda +9 yaptım... oyunu en az 10 kere saveledim...Sonra Server değiştirmek istedim...ares 3 geçtiğimde item kayboldu.....önerilerniz ve yardımlarını bekliyorum... GM nasıl ulaşabilirim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kael_Teduva Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Gme Bole Bır Bug Kullandım Dersın Adamda Al Itemı Der +9 ıtemını Verır Sonrada Banı Yapıştırır :D[signature][hline]Cronis Undead Mage Burning Legion Nick: Kael_Teduva Clan: Uprising Lvl: 6x Np: 13xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: tolga8889, 19 Eylül 2005 14:02 tarihinde demiş ki: Arkdaşlar ben item upcrade edecektim....İtemleri upcarde ettim ve yaktım...Sonra ares 1 den cıkıp ares 2 geldiğimde itemlerin bende olduğunu gördüm..Bölye olunca da +8 stafıma +9 yapma gereği hisssettim..İtemi yakıyordum...tekrar çıkıp girince item geri geliyordu..Ve sonunda +9 yaptım... oyunu en az 10 kere saveledim...Sonra Server değiştirmek istedim...ares 3 geçtiğimde item kayboldu.....önerilerniz ve yardımlarını bekliyorum... GM nasıl ulaşabilirim.... Hehehhe ve hatta muhahhahhhaaa. Itemler geri gelince GM aramadın kayboluncamı arıyorsun ? Senin yaptığına kısaca dupe diyoruz, bırak sana yardım etmeyi, keyifden kahkalar atıyoruz.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:81xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LamicimiYok Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 :lol: güzel bi bug bulmuşun ama boşver en iyisi gm i bu bug ı kullanarak zengin olabilirsin :D ki bana öyle gelioki herkez bu bug tan faydalanacak yaşasın herkez zengin olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Ko nun gerçekleri. sömürün tabi.[signature][hline] "Dual ROL, Dual +7 Shard, Warrior Pendant, Dual Kekury Belt, +7/12 Rogue shell Set. (Beramusta verilip Areste İtem alınıcaktır)" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fckr Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 sömüremessiniz çünkü item kayboLuyomuş . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
engin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ıd şifre felan giriyorum herşey normal aresi seçiyorum orayada giriyor karakter yürümeye başlıyor sonra baglanırken bir yerde takılıyor ve sonra pc kitleniyor anlamadım neden böyle oluyor.Ama başka karakterle giriyorum hemen giriyor bunun nedenini bilen varmı beyler bi yardım edin plss ((((((((( . birileri bişey söylesin lütfen çok kötü bi durum:((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LamicimiYok Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 +9 a basıldıktan sonra sat gitsin sonra kaybolursa kaybolsun ben aldığım paraya bakarım hesabı? Eminim bunu çok kişi yapıcak yada yapıodur. +9 a değilde +7 e basıp satıodur falan filan Ayşe Fatma Semiha, Haydi bug yapmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dontgo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: LamicimiYok, 19 Eylül 2005 16:41 tarihinde demiş ki: +9 a basıldıktan sonra sat gitsin sonra kaybolursa kaybolsun ben aldığım paraya bakarım hesabı? Eminim bunu çok kişi yapıcak yada yapıodur. +9 a değilde +7 e basıp satıodur falan filan Ayşe Fatma Semiha, Haydi bug yapmaya Olay itemın kaybolması değil herşeyin başa dönmesi yani parada gider !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LamicimiYok Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 zannetmiyorum belki alış verişten sonra itemde kaybolmayabilir senin dediğinde olabilir önümüzde 3 seçenek var 1. ikiside gider olan çocuğun parasına ve sizin iteme olur 2. item gider para kalır 3. itemde kalır parada (çocuğun anlattığı sadece kendi içindi) denemek lazım Not : Ben oyunu bıraktım biri dener(belkide denemiştir)[signature][hline]Ayşe Fatma Semiha, Haydi Bug Yapmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EvolutionX Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Bunun gibi bir çok bug var oyunda... Paylaşmak isterseniz başka bir başlık altında konusabiliriz... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LamicimiYok Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Ayşe Fatma Semiha nın yanında senide varmışsın demek[signature][hline]Ayşe Fatma Semiha, Haydi Bug Yapmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EvolutionX Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 heheh onlar kim ?[signature][hline]Nick : EvolutionX Server : Ares Clan : SuddenDeath Lvl : 6x Np : xxxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LamicimiYok Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 bug yapanlar ama burda kimse bu yöntemleri açıklamaz. eğer bilseydim açıklardım çünkü oyunu bıraktığım için millet yaparken 60 olupta +3 wizard staff la gezen kişiler biliyorum Haksız Rekabete Hayır Diyorum ve Bug lara hayır dediğim için bıraktım zaten oyunu[signature][hline]Ayşe Fatma Semiha, Haydi Bug Yapmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EvolutionX Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Baq istersen sana bütün bugları soyleyebilirim... :) Bu KE ye geçmeden önce Japonda ve Empire (Malezya seerveri) de oynadım.. çoğu buglar burda çalışıyor...[signature][hline]Nick : EvolutionX Server : Ares Clan : SuddenDeath Lvl : 6x Np : xxxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LamicimiYok Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Yok abi ben almiiim ama isteyene ver derim herkez yapsın millet 1 günde 60 olup cz ye gidio bilmeyenler neden premium alıpta aylarını lvl kasmaya adasın[signature][hline]Ayşe Fatma Semiha, Haydi Bug Yapmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Hector_ Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 steel bb kardeş madem arese geççen ver bari hayırına şu rogue malzemalerinide bi hayır duası al _Hector_ BERAMUS LEVEL:5* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: _Hector_, 20 Eylül 2005 21:15 tarihinde demiş ki: steel bb kardeş madem arese geççen ver bari hayırına şu rogue malzemalerinide bi hayır duası al _Hector_ BERAMUS LEVEL:5* Konu ne sen ne yazıosun allah ım ya![signature][hline]Hallelujah x3tx3y x3kx3ux3rxw3xa3!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Hector_ Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 kardeş 1. si sen sayfayı tam anlamıyla okumuyon heral adam oraya yazmış beramusta verim aresten item alcam die 2. si okuyunca şansımı denim dedim napım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noth1ng Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ya bug bitsede rahat rahat oynasak bu ne ya [spo1=bendeki en son bug][/spo][signature][hline]Sakın Tıklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 en basitinden bugün forumda gördüğüm.mesela bi magesin; ares 1 den girip res kill yapıyosun.mesela flamesen ice oluyosun. sonra çıkıp a2 ye giriyosun ordada bi reskişll lr oluyosun.sonra çık a3 bidaha reskill.flame. sonrada süper nova...static nova.ve...frost nova bu cıngıllı yöntemi en basitinden komut girerek yapıyosun.az önce kafede biri gösterdi mage kendine swift atıyodu :P bende çok merak ettim. mesela biride 20 lvl priest yapmış. adam 1500 buff ta basıyo.malicevs..vs..vs atıyo adam bütün skilleri açmış..ben hiç denemedim.bunlar bana uzak gm lere yakın olsun.zaten wow a başlıyorum.artık iğrenç bi oyun oldu bu.özleyeceğim tek şey arkadaşlarım sohbetler ve oyunun içindeki geyiqler.wow yolları taştan[signature][hline]-aga klana alsana -sen kimsin ? -türküm alsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar