boldnesss Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Beyler acil cevap bekliyom Bu KE de oyunda asılı kalmamak için ne yapabilirim DC olduktan sonra hiç abartısız 2 saat oyunda kalıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 benim gibi beklemek :)[signature][hline]-aga klana alsana -sen kimsin ? -türküm alsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boldnesss Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 alt+f4 yap asılı kaldığını düşündüğün an...ancak ben dün 4dk asılı kaldım bi baktım sonra normale döndü...[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beverly Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Alt + F4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar