BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 kara bak bee nasıl da yağıyor şimdi İçerenköy'e (İst) gidip kartopu oynamak lazım :)[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487
karakedi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 göztepe'de durum aynı :) görüntü çok güzel ama içerde sıcak evimde olmayı yeglerim tabi :))))[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Kazuya Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 ben erenköy kız lisesinin sokağında oturuyorum.burası süper,ama evde olmak dahada süper.dershaneyide tatil ettiler kar saheyesinde çok iyi oldu valla :)[hline]Mishima
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Bizim burdada Ataköy(ist) çok sağlam yağıyo :) çıkıp bi dolaşmak lazım[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Haftasonu yağarsa ne olacak ya çıkıp gezemiyoruz. ):[hline]B.A.Z. ! :utaniem: [Bu mesaj Deep-Night tarafından 22 Şubat 2003 10:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 ilk tekpkim muhahahah nihahhahaha olarak ievil laugh oldu dersane iptal oldu cunku heah[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
arcane Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 ne zaman yağdı beah 7:45 te kalktım camdan baktım bembeyaz[hline]Headshot Studios Resmi Sitesi SBGG! Geçici Sitesi Sitemizi gezerken dinlemeniz tavsiye olunan şarkı
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 ben soliim babacumun bahsettii tipi yagdi 30dk sonra normal dewam etti sonuc bu...[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 said: karakedi böyle demiş bir ara:[/b] göztepe'de durum aynı :) görüntü çok güzel ama içerde sıcak evimde olmayı yeglerim tabi :)))) said: akabininde Kazuya demiş ki: ben erenköy kız lisesinin sokağında oturuyorum.burası süper,ama evde olmak dahada süper.dershaneyide tatil ettiler kar saheyesinde çok iyi oldu valla :) bende diyorum ki: hehe ikinizin evi de bana yakın bende Göztepe'deyim :) BP nin arkasında İçerenköy'de arkadaşım oturuyor gözüğm yerse oraya gidecem, orada kar 15 cm olmuştur :)[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 allah alla ne tür bi semtse bizimkisi? taam yer mer beyaz her taraf ama çok abartı diil burası.. şöle olacak dizboyu kar oynayacan[hline]Peheey!
jankis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 mmmmm erenköy kız lisesiii[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Erenköy'de heryer bembeyaz.Dün gece don oldu sanırım.Arabalar yollardan iz çıkarmadan geçiyordu.Artı her yer parlıyodu.[hline]These days - the stars seem out of reach But these days - there ain't a ladder on the streets These days - are fast, nothing lasts in this graceless age Even innocence has caught the midnight train And there ain't anybody left but but us these days
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 said: jankis, ağzının suları akarkene demiş ki: mmmmm erenköy kız lisesiii gerçektende güzel hatunlar var orada :)[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487
Öne çıkan mesajlar