petarkadas Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Merhaba Bizim garip bir derdimiz var, sitemizi www.dmoz.org'a kaydettirmiştik, fakat oraya kaydeden yönetici ismimizi "pet arkadaş" diye ayrı ayrı yazmış, kötü tarafı bir arkadaş kelimesini yazınca ilk sayfada çıkıyoruz ve sitemizi bir sevgili bulma sitesi gibi kullanmaya çalışanlardan gına geldi. Site düzeltme formu gönderdik felan ama sonuç yok, acaba dmoz.org Türkiy yetkililerini tanıyan var mıdır? Sitemiz evcil hayvanlarla ilgili bir site www.petarkadas.com yani asla bir çöpçatan sitesi değil, ama başımıza bela oldu google ve dmoz.org... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 dmoza girebildiğine şükret. insanlar 2-3 yıl bekliyo girmek için, ve bir garantisi de yok. mümkünse hiç şikayet de etmeyin, ordaki editörler tanrıcılık oynamayı da çok sever, asar keser diye biliyorum. tabi kategoriye göre de değişir.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 oha cok beyendim siteyi super!![signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLCu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 dmz a girince oto 1 pr alıyorsunuz nerdeyse :). hoş sizin durumda vahim.. editörlere mail yoluyla ulaşmayı deneyebilirsiniz..[signature][hline]http://www.turktekno.net http://forum.turktekno.net İnternet ve teknolojiye farklı bir yaklaşım için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
petarkadas Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 biliyorum, ama nankörlük gibi algilamayin, dmoz hakikaten onemli, felsefe olarak da cok tutuyorum dmoz'u, hatta petarkadas direk pagerank 4'le basladi, fakat bu çöpçatan olarak algilanma mevzusu da gicik olabiliyor, editorlere mail attim, duzeltme seysi gonderdim, hatta yarım saat basvuru formuna kasip dmoz kategori editor basvurusu bile yaptim. ama yanit alamadim daha, hayirlisi olsun artik, bekleyecegim.. :) not: siteyi begendiginiz ve sozleriniz icin tesekkur... :) İlk forum paticik'e siteyi tanıtmak icin uye olmustum, o zamandan bu yana ozellikle yaşam -> pati pet forumunda takiliyorum, ben de sevdim buralari.. :))[signature][hline]Çakıl, süper köpeğin web sayfası (Dikkat, köpek var!) | ücretsiz, sen de yap! [Bu mesaj petarkadas tarafından 19 Eylül 2005 22:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 site çok profesyonelce olmuş tebrikler daha öncede girmiştim ama bayağı bir değişiklik sezdim... indexe bi not koyun çöpçatan sitesi değiliz diye ama gitmez öyle bir mesaj bu siteye[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 walla tanıdık biri lazım yoksa zor , çünkü oda senin gibi bir insan o liv tler bölümündeki editörü tanıyodum hemen eklettim siteyi yani dediğim gibi oda bir internet kullanıcısı bizim gibi fakat mağdem ilgilenmiycen niye editör oluyorsun be adam[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
petarkadas Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesela burada sorun evcil hayvanlar ve alt kategorilerinden kaynaklanıyor, muhtemelen oranın editörleri yok ve oraya gönderilen sitelerde yığılma oluyor. Cunku bildigim kadarıyla dmoz belli bir süre hesabıyla ilgilenmeyen editörlerini otomatik olarak sistem dışı bırakıyor. Burada bir prolem de yapılan editör başvurularının değerlendirilmesinde, mesela ben evcil hayvanlar kategorisi için bir başvuru yaptım, fakat hala ses seda yok. Not: Dmoz'a başvuru yapacaklarının dikkat etmesi gereken bir gariplik var, gelen mailde diyor ki, bu maili oldugu gibi reply edin, fakat bu yanlış, şöyle yapnız gerekiyor. Size dmoz'dan gonderilen mailin konu satırındaki numara dışındaki şeyleri silip, sadece numarayi birakarak reply etmelisiniz. Birkaç kere o hataya da dusmustum.. :( Evet, www.petarkadas.com bayagi bayagi degisiklik gecirdi, son olarak da evsiz hayvanları sahiplendirmek icin gece gunduz calisip bir sistem yarattik, iki gündür de o yayinda, sagolsun, pati forum sorumluluarından orc_lord'da destek oluyor, sticky forum konusu yaptı, bizi yaşam pati petde...[signature][hline]Çakıl, süper köpeğin web sayfası (Dikkat, köpek var!) | ücretsiz, sen de yap! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ilgilenecegim sitenizle ilgili meta-editörü arkadasa probleminizi iletecegim[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 O bölümde editör yok simdilik "Güncelleme Alındı Değişiklik bir editör tarafından gözden geçirildikten sonra işleme konacaktır." gerekli duzeltmeyi yaptim meta editoru kisa surede onaylar[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
petarkadas Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paticik cidden ilaç gibi ha.. :)) Teşekkürler, çok iyi oldu, bu haber, bir şey daha var: Editörlük başvurusu yaptım, çok da dikkatli oldum, ayrıca ilişki içinde olduğum sitelere petarkadaş'ı felan da yazdım, acaba editör değerlendirmeleri ne kadar sonra oluyor?[signature][hline]Çakıl, süper köpeğin web sayfası (Dikkat, köpek var!) | ücretsiz, sen de yap! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 genelde onay almadiğinda 1 hafta içinde sölüyolar (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar