Undertaker_ Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Arkadaslar lwl 61 lik mage kastım ama Dogum tarihini Bilmiyorum bana Yardım edermisiniz Şifrem Ogrenildi Dogum tarihimi nasıl bulurum??[signature][hline]Nick:Undertaker lvl:6x Server=Xigenon Nation=Karus np:2*** Clan:Number1 My love ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chalanger7 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 gm ile konuşman lzm oda premium yada gold fln olman lzm snrm[signature][hline]Server:Ares(malesef) Nick:Chalanger7 LvL:57.5/fire Mage Clan:TurkishTown Nation:EL Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Kafelere bir bak istersen yardımcı olabilirler diye düşünüyorum? Yada macro ile arıyorlardı deneme yanılma yolu ile öyle bir program bulursan halledersin yoksa premium fln hikaye ama dene :)[signature][hline]Hallelujah x3tx3y x3kx3ux3rxw3xa3!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: TrTownUser, 20 Eylül 2005 19:46 tarihinde demiş ki: Kafelere bir bak istersen yardımcı olabilirler diye düşünüyorum? Yada macro ile arıyorlardı deneme yanılma yolu ile öyle bir program bulursan halledersin yoksa premium fln hikaye ama dene :) premium hikaye ? macro oluo? .... (no comment)[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 8k + Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Brute force tarzı programlarla oluo ama ILLEGAL ...[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 8k + Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 sen ıd ve şifreyi ver ben bulurum :D :D :lol:[signature][hline]LvL:5x CLAN:I NEED CLAN :D WEAPON:RAPTOR +5 :( NP:2xx :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: zzz, 20 Eylül 2005 19:48 tarihinde demiş ki: Brute force tarzı programlarla oluo ama ILLEGAL ... Nolmuş yani İLLEGAl ise adam kaşmış bu illegal olur aman ellemeyim götüren götürsün diyemi bekleyecek :/ cıksss[signature][hline]Hallelujah x3tx3y x3kx3ux3rxw3xa3!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: TrTownUser, 20 Eylül 2005 20:04 tarihinde demiş ki: said: zzz, 20 Eylül 2005 19:48 tarihinde demiş ki: Brute force tarzı programlarla oluo ama ILLEGAL ... Nolmuş yani İLLEGAl ise adam kaşmış bu illegal olur aman ellemeyim götüren götürsün diyemi bekleyecek :/ cıksss illegal derken forumda bahsetmek yassak yani :-)[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 8k + Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar