ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 evt ya çok boş bırakıoz adamları.[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? http://www.fenerasyon.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 adam yayladamış gibi hoplaya zıplaya gol attı abi[signature][hline][b]günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 onu bunu gecelimde ben böyle araftar , böyle küfür görmedim, acaba ceza gelicek mi ?[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ya ben bişi dicem.bjk nasıl bi taktikle oynuo ben anlamadım.sanki birileri salmış futbolcuları kafanıza göre takılın die.o mantıkta oynuolar.yoksa bjk nin rhaat alabilcegi bi maçtı bence[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 o kufur degil yahu, istihbarat mactan 2 saat once tribunlere ulasmis, onlar da sifati yapistirmislar.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 BJk nin şansı yoktu,volkan mükemmeldi...Öte yandan bu bjk böyle devam ederse değil şampiyonluk ilk 3 e bile giremeyiz.UEFA falan mı,dalga geçmeyin.Lucescu'ya laf ediyorduk ama adam en azından kazandırıyordu...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 beşiktaşta 2-3 maçtır futbolcular arasında (oyun içinde) sıkça anlaşmazlıklar oluyo.kaybetmemizin birinci nedeni buydu.2.ci nedeniyse malmö den kalma moral bozukluğu.rıza hocanın üstüne çok gidiliyor ama anlamsız bişe bence.şahsen rıza çalımbaya güveniyorum.umarım herşey düzelir.[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 öncelikle beşiktaş son haftalardır cok kötü oynuyor güvensizlik var ama sezonun ilk maçı ne kadar güzeldi bu maçı ben fark yemediğimiz için seviniyorum şöyleki fenerbahce ilk yarıdaki baskısını devam ettirseydi halimiz kötü olurdu . en kısa zamanda toplanmaları dileğiyle[signature][hline]SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK :tup:şŞşŞşŞ Çar$ı BurDa:tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 arkadaşlar moral bozukluğuna hiç gerek yok .. anelkanın kişisel becersi + volkan olmasaydı fenerbahçenin malmö den farkı yoktu.. paniğe gerek yok.. sadece form düşüklüğü ...[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Bu maçta beşiktaşlıydım beraberliktede sevinirdim fenerin mağlubiyetindede ama olmadı.[signature][hline] Yaş 43 oldu.Kaporta sinyaller vermeye başladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 rıza hocanın bu takımda işi yok bunu gördük. malmö maçının aynısıydı. rakip güçlü güçsüz birşey farketmiyor sahadaki oyuncular kafalarına göre takılıyor. en bariz örnek kleberson. ilk yarı ve 2. yarının başlarında kaç şut çekti? 0. baktı böyle bir halt olacağı yok her topu kaleye gönderdi tek başına da koparıyordu puanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ha bu arada kleberson önünde saygıyla eğildiğimi de sunarım. türkiye ligine gelmiş geçmiş en iyi orta saha oyuncularından. kendi görevinde belki de en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Kleberson biryana diger futbolcular bir yanaydi bu macta... birde su mactan once belirtilen pankartagelince hic guzel olamamis ben daha yaratici daha guzel birsey beklerdim...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 pankart güzel fikir ama biras daha canlı olsaydı daha iyi olurdu[signature][hline]SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK :tup:şŞşŞşŞ Çar$ı BurDa:tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 evtya bu adamlar nereye bakıyor omuş[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? http://www.fenerasyon.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 3 milyar verip boyle dandik bi tasarim yapmak olmamis. olsun en azindan taraftarimiz turkce biliyor. [signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im [Bu mesaj Dela tarafından 19 Eylül 2005 02:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 neyse gereken mesaj biyerlere gitti herhalde imzamda da var mesaj içeriğ[signature][hline]SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK :tup:şŞşŞşŞ Çar$ı BurDa:tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 vefali taraftariz cefakar taraftariz da nereye kadar, en buyuk eglencemizden olduk.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 eheh ewt:D[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? http://www.fenerasyon.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 puahahah hee eğlence gitti . . . . . . . . [signature][hline]SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK :tup:şŞşŞşŞ Çar$ı BurDa:tup: [Bu mesaj thug_life tarafından 19 Eylül 2005 02:26 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj thug_life tarafından 19 Eylül 2005 02:26 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj thug_life tarafından 19 Eylül 2005 02:26 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj thug_life tarafından 19 Eylül 2005 02:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 hehe pankartın 20ytlsini de ben verdim :P ama çok dandik olmuş o ayrı :) bize anlatılan daha güzeldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 olsun mesaj güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 butun kaleciler bize cosar zaten.. adamın kurtarmadıgı top kalmadı.. bu arada ailton filan da genelde iyi yere vuramadı topları bence.. bakın anelka caprazdan gol attı ailton atamadı.. gerci anelka daha rahat gelip vurdu o faktor de var ama gonul isterdi ki ailton cossun gol atsın[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Ailtona zaman lazım tıpkı besıktasa oldugu gıbı febe bu duruma 3 yılda geldı.Bence 2.yarıda oynadıgımız futbol cok umıt verıcıydı.Volkana bu mac ıcın 1 yıllık parasını verseler gene az.Bırde top bızı hıc sevmedı cok sanssızdık. Takımımızın ve RIZA hocamızın arkasında durmalıyız belkı gerıye dustuk ama yarıs daha uzun. Hep destek tam destek...[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki: TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: Smoke, 19 Eylül 2005 13:00 tarihinde demiş ki: eh yani anelka ile ailton arasında da o kadar fark olsun. Biri Anelka biri Ailton... lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar