Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

archryy (arrow )

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lol belki adamın başka işi vardı :lol:[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Mesaj tarihi:
armorları taktığımız yerde omuzluk gibi biyer war.oraya kırmızı bişi war (adını unuttum).birinde görmüştüm üzerine daha fazla ağırlık alabilmeni sağlıyodu ama çok az.garip bi adı wardı.
Mesaj tarihi:
said:
Gothic, 20 Eylül 2005 18:46 tarihinde demiş ki:
lol belki adamın başka işi vardı :lol:

tabi başka işide olablir ama dün gece sabaha karşı bi gezeyim dedim it lerin orda en az 15-20 archery macrodaydı bütün rougelardan şüpheleniorum artık :d
Mesaj tarihi:
said:
HitMyHeart, 20 Eylül 2005 18:42 tarihinde demiş ki:
macroya bırakmak için yetmio mu 9999 arrow?

ROFL[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls
Ares/w00tabulous
Mesaj tarihi:
macro yapsam solerim mrk etme zmn herseyden onemlı town gidince 2 saat oraada ok mok bok ugrasıom onu yapana kadar 5 golemden 100k ex alırım anladınmı zaman onemlı dıyorum o acıdan senın gibi zyanlarada msj kastırarak zamanımı harcayamam hade bb
Mesaj tarihi:
said:
Gothic, 20 Eylül 2005 18:46 tarihinde demiş ki:
lol belki adamın başka işi vardı :lol:

Tabi bana yetmiyor CZ de 9999 ok fazlası lazım. Ayrıca ok fiyatlarıda her geçen gün artıyor Katrinadan sonra. Stok yapmak lazım.[signature][hline]----------------
Nick:Nynaeve
Class:Archmage
Server:Beramus
Lvl:62
Np:81xxx
Mesaj tarihi:
hepiniz ole diyorsunuz aama bi dusnun bir anda 1 milyon arrow alsa bir archrey ne guzel olur adamın daha arrow derdi olmaz ınvertyde bi yer kaplar o kadar
Mesaj tarihi:
oda yaramazkı ben sole 5 10m lık arrow almak istiom bidaha almım ne zmaan alırsam sundiersten cıkarken hata verıo aq oyundan dusyorum uyuz kaptım sundierse :D
  • Yeni Oluştur...