puhaha Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 inventory de daha fazla arrow tasıyabilmemız icin bir yol varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HitMyHeart Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 macroya bırakmak için yetmio mu 9999 arrow? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 lol belki adamın başka işi vardı :lol:[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 armorları taktığımız yerde omuzluk gibi biyer war.oraya kırmızı bişi war (adını unuttum).birinde görmüştüm üzerine daha fazla ağırlık alabilmeni sağlıyodu ama çok az.garip bi adı wardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HitMyHeart Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: Gothic, 20 Eylül 2005 18:46 tarihinde demiş ki: lol belki adamın başka işi vardı :lol: tabi başka işide olablir ama dün gece sabaha karşı bi gezeyim dedim it lerin orda en az 15-20 archery macrodaydı bütün rougelardan şüpheleniorum artık :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: HitMyHeart, 20 Eylül 2005 18:42 tarihinde demiş ki: macroya bırakmak için yetmio mu 9999 arrow? ROFL[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puhaha Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 macro yapsam solerim mrk etme zmn herseyden onemlı town gidince 2 saat oraada ok mok bok ugrasıom onu yapana kadar 5 golemden 100k ex alırım anladınmı zaman onemlı dıyorum o acıdan senın gibi zyanlarada msj kastırarak zamanımı harcayamam hade bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: Gothic, 20 Eylül 2005 18:46 tarihinde demiş ki: lol belki adamın başka işi vardı :lol: Tabi bana yetmiyor CZ de 9999 ok fazlası lazım. Ayrıca ok fiyatlarıda her geçen gün artıyor Katrinadan sonra. Stok yapmak lazım.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:81xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puhaha Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 hepiniz ole diyorsunuz aama bi dusnun bir anda 1 milyon arrow alsa bir archrey ne guzel olur adamın daha arrow derdi olmaz ınvertyde bi yer kaplar o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HitMyHeart Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 kendin en fazla 9990 arrow falan alabiliosun ama bi arkadasını ayarla merchanta koysun ordan çogaltabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puhaha Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 oda yaramazkı ben sole 5 10m lık arrow almak istiom bidaha almım ne zmaan alırsam sundiersten cıkarken hata verıo aq oyundan dusyorum uyuz kaptım sundierse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar