elaidi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Gs yönetiminin açıklaması. İlk maçlarda beğenilen futbolcu oynadığı her maçta daha da gözden düşmüş.. Gs yönetimi de böle demiş..[signature][hline] selam : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 kaynak plz[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Pekı bunda her turlu platformda yonetımı suclayan bakın mıllet kımlerı alıyor bızım elımız bos dıye bagıran taraftarların hıcmı sucu yok??[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki: TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 hürriyetim.com'da bulamadım Hürriyet Gazetesi'nin 42. sayfası sağ aşağıda sarı bölüm. Başlık: İliç Gözden düştü. Metin: Sasa İliç, g.saray'a transfer olurken "10" numara olarak alınmıştı. Lige de iyi bir başlangıç yapan Sırp oyuncu gün geçtikçe gözden düştü. Sarı kırmızılı yöneticiler yapılan transferde hata yaptıklarını ifade ederken, "Sahada varlığı ile yokluğu belli değil. Alırken acele ettik. Keşke bu hatayı yapmasaydık" dediler.[signature][hline] selam : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Valla bilemem ben yazdım sadece ben fenerimden memnunum :)[signature][hline] selam : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 şişirme bir haber bence. hiçbir yönetim bu şekilde açıklama yapmaz futbolcuyu beğenmese bile. gs'de işler yolunda gidiyo. sorun yok.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 hiç bi yönetici böle bi açıklama yaparmı sizce iliçin alınması bencede hataydı altanı almışken gerek yoktu onun yerine bi bek alsak çok daha iyi olurdu ama alınmış yollanır yakında heralde[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 iliç hatırladığım kadarıyla partizanın şamp liginde süpriz yaptığı dönemde forvet hattında en etkili silahıydı. şanssızlığı ise gsnin çift santrfor oynaması. tek oynayıp santrforun yanına konsa iş yapabilirdi.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 transfere gerek yokmuş. o para ile daha iyi şeyler yapılabilirdi bence. ama kalsın heinz illa işe yarar. oynadıgı takımda gözden düştü diye her yerde öyle oynayacak degıl ya? pek çok örneklerini gördük. en basitinden nihat, türkiyedede kötü değildi ama vaz geçilmez bir oyuncu degıldı. gittiği takımda dünyanın en iyi oyuncuları arasında sıralanmaya başladı. sonra fenerden giden serhat. fenerde pek bi iş yapamıyordu son zamanlarda ama orda tekrar kendini buldu.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lahoya Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Kesimlikle bence İliçteki düşüş ligin ikinci haftasındaki ankaraspor macına çıkmadan önce iliçe ödeme yapılmamasından dolayı maçtaki düşük performansı yönetimi kızdırdı ve arada hafif bi soğuma oldu ama iliç en kısa zamanda geri o beklenen performansına dönecek diyorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar