Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iliç transferinde aceleci davrandık hatalyız.

elaidi

Öne çıkan mesajlar

hürriyetim.com'da bulamadım

Hürriyet Gazetesi'nin 42. sayfası sağ aşağıda sarı bölüm.

Başlık: İliç Gözden düştü.
Metin: Sasa İliç, g.saray'a transfer olurken "10" numara olarak alınmıştı. Lige de iyi bir başlangıç yapan Sırp oyuncu gün geçtikçe gözden düştü. Sarı kırmızılı yöneticiler yapılan transferde hata yaptıklarını ifade ederken, "Sahada varlığı ile yokluğu belli değil. Alırken acele ettik. Keşke bu hatayı yapmasaydık" dediler.[signature][hline] selam : )
Sosyal ağlarda paylaş

transfere gerek yokmuş. o para ile daha iyi şeyler yapılabilirdi bence. ama kalsın heinz illa işe yarar. oynadıgı takımda gözden düştü diye her yerde öyle oynayacak degıl ya? pek çok örneklerini gördük. en basitinden nihat, türkiyedede kötü değildi ama vaz geçilmez bir oyuncu degıldı. gittiği takımda dünyanın en iyi oyuncuları arasında sıralanmaya başladı. sonra fenerden giden serhat. fenerde pek bi iş yapamıyordu son zamanlarda ama orda tekrar kendini buldu.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

Kesimlikle bence İliçteki düşüş ligin ikinci haftasındaki ankaraspor macına çıkmadan önce iliçe ödeme yapılmamasından dolayı maçtaki düşük performansı yönetimi kızdırdı ve arada hafif bi soğuma oldu ama iliç en kısa zamanda geri o beklenen performansına dönecek diyorum[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...