paenogod Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Aranızda yeniyim öncelikle hepinize merhaba. Frp konusunda oldukça meraklıyım ama çevremde oynayan kimse yok. Bu konuda bana yardım edebilecek birileri var mı? İlk önce bir kaç oyunu izleyip bişeyler kapmam lazım. Ultima Online oynuyorum ve frp hakkında az da olsa bilgim var. Dediğim gibi biraz bilgi almak ve oynayan birilerini izlemek istiyorum. Aslında Frp dendiği an heyecanlanıyorum. Nedense :) Her neyse yardımcı olabilecek arkadaşlar için icq numaram aşağıda. Icq:77026644[hline]-Paeno- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Hangi şehir? Hangi yaka?[hline]Tomorrow will take us away,Far from home and no one will ever know our names... But the Bard Songs will remain BLİND GUARDİAN- Bard's Song :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZydarHellfire Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 bi açiklama yaptim onu oku belki yardimci olur sana[hline]bla bla bla en iyisi FRP!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 banada açıklama yap hiç frp oynamadım ama bilirim biraz işte azcıkda mud oynadım frp oyunu mud a mı benziyor acaba[hline][b]zlorwf 19.07.2003 tarihinde demişki:[b] madem kızlar benle konuşmicak bende kendimle konuşiyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZydarHellfire Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 okuyun oldukça açiklayaci bi yazi, olucagini tahmin ediyorum: http://www.paticik.com/forum/view.php?id=38691[hline]bla bla bla en iyisi FRP!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 bi kere frp böle burda konuşularak öğrenilmez...ordaki yazıyı okuyupta yenlış fikirler kapacağınıza kendiniz gibi frp yi hiç bilmeyen veya çok az bilen bi grup toplayın burda bağırın bize oynatan yok mu diye böyle başlarsınız.[hline]Serve no one but Bane Solonor 19 July 2003 09:30tarihinde demiş ki: olm böle bacaklarım hareket etmek istiyolar gibi bi acaip olm işte.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 bu arada Zydar açıklamalarına lafım yok çok iyi yazmışın fakat ben ordan okurlarsa kafalarına takılan soruları soracak kişiler olmadığı için kafalraı karışabilir diye söyledim yanlış anlama...[hline]Serve no one but Bane Solonor 19 July 2003 09:30tarihinde demiş ki: olm böle bacaklarım hareket etmek istiyolar gibi bi acaip olm işte.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZydarHellfire Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 OK anladim dostum..Bencede bir seyi uygulayarak ögrenmeleri daha mantikli gözüküyo. FRP yi okucaklarina oynamalari daha iyifir sanirim..[hline]SİGARA SAĞLIĞA ZARARLIDIR!!! SİGARADAN NEFRET EDİYORUM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar