rallici Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 evet nawsıl olur bunlar skill bug diyolar galba shakkil bunun linkini biliyodu bi zahmet bana msn adresime yollarmı msn adresim: [email protected] lütfen aga bekliyorum bilen biri yollasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fatihin_Fedaisi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Gelelim fasulyenin faydalarına. 1-) Önce nova atan bir char bulacaksın. (olmazsa kendinde kasabilirsin.) 2-) Sonra o charı lvl 20 lere kadar düşürüceksin. 3-) Sonrada lvl 20 olan mage le nova atabileceksin. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efendi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Çilginç (Ç= çok) :P neyse. Fatihin fedaisi kardeşim sanırım bu arkadaş yeni bugdan bahsediyor.Senin söylediğin de doğru fakat bahsettiği olay yeni türedi. Yahu anlamıyom bizimkiler yaptı sanki oyunu her açığını buluyolar. Garip [Bu mesaj efendi tarafından 20 Eylül 2005 16:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_sTRoke Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ewet dogru diyor :D gelelim 3 nova nası atılır sorusuna..Bu bir bug anlatayım nası yaptıgını... 1- kullanmadıgınserver diyelim a2. 2- a1 ve a3 de atışlerını ayarlayııp save edecen kendini. 3- a2 ye gecip skill resleyecen. 4- yeniden a1 ve a3 e gecip yeni novayı da ekleyeceksin ve yine save atcan. 5- bunu 2 kere yapınca 3 novada aktif oluyo :D son nokta 42lvl pirest im 10taş rezzer ve 960 buff :D:D kolay gelsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 hiç öle bişi yapmasına gerk yok sana 1500 buff 30 taş rez 1920 healde açarız :)[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 lock pls check[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar