wintermute Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 bunca zaman solo-anime kafi değil mi? spam olmicak sa bi slm diyim dedim. torrent yerine news server kasıyorum ve en son planetes'i vol2'yi ve Ghost in the shell 2nd GIG'i ep #1-24'ü kaptım..ay ay ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: wintermute, 20 Eylül 2005 17:28 tarihinde demiş ki: bunca zaman solo-anime kafi değil mi? spam olmicak sa bi slm diyim dedim. torrent yerine news server kasıyorum ve en son planetes'i vol2'yi ve Ghost in the shell 2nd GIG'i ep #1-24'ü kaptım..ay ay ay bu ne olaki ?!?[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles. That's what it means to be strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Kesin birşeyler anlatıyor ama?[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wintermute Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 selam kısmını geçiyorum... en son news server'lardan (alt.binaries.dvd.anime) 1- Ghost in the Shell SAC 2nd GIG adlı TV serisinin 1 ila 23. bölümlerini indirdirdim, diyorum. 2- Planetes adlı gusel bir anime'nin 6-10 bölümlerinin olduğu 2. volume'unu da buldum diyorum. chat ekranlarında kısaltma kullana kullana rot-balans ayarını dagıtmışız. sorry.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Haber gruplarının tek kötü tarafı gün sıkıntısı. X gün kadar sunucuda tutuluyor dosyalar, yetişemezsen yazık oluyor... Torrent o yüzden muhteşem bir ürün. MAteryal %90 oranında aylarca orada duruyor... Hatta 2 yıldan uzundur paylaşılan şeyler var önümde hala...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar