kmert Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Oyuna Elementalist olarak yeni başladım.Sizce 2.sınıf olarak ne seçsem iyi olur.Ben mesmer veya monk düşünüyorum.Pek bi bilgim yok.Mesmer veya Monk seçersem karekterim nasıl gelişir.Bide iyi bi Türk guildi arıyorum.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.Wow sıkmıştı artık ilaç gibi geldi GW :)
Boozer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Bence herangi birini secsen hepsinin değişik avantajları var yani http://www.guildwars.com/gameinfo/professions/default.html linkinden meslekleri incele hangisini daha uygun görürsen onu sec yani bence elementalist'e özel bişi yok yani sen karar ver ona
MonteDarkFloyd Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 E/Mo olursan PvE de healer gorevi, PvP de herkesin cok sevdigi Smiter-Healer gorevi gorursun. E/Me olursan Air Spiker olablirsin Echo ozellikle Ele lerin cok kullandıkları skiller arasında.Energy drain gibi skillerle energysi bitmez bi ele olablirsin vs. vs. Ama su bi gercekki Smiter Ele ler daha cok tutuluyor su sıralar.PvE dede Healer Ele.eger RPG char accam diyorsan E/Mo yap gerektiginde healer gerektiginde Nuker olan bi transformer gibi takıl , party bulmakta hiç zorlanmazsında.Sonra olmadı E/Me yapabiliyorsun zaten.Sonra istersen bir daha E/Mo sonra bi daha E/Me istedigin kadar degiştir istersen E/W yap sonra E/R işte GW nin en sevdigim ozelliklerinden biri:). [Bu mesaj MonteDarkFloyd tarafından 19 Eylül 2005 19:05 tarihinde değiştirilmiştir]
TheMask Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 monteye katiliyorum tum secound prof questlerini yaptim istedigim zaman degistriyorum. gereken kullanacagim skilleride teach ettim. sorunum yok :)
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 tüm 2nd prof. questlerini nasıl yaptın??[signature][hline]We've been on the run Driving in the sun Looking out for #1 California here we come Right back where we started from
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 2.prof ları nasıl değiştiriyoruz? helpüü[signature][hline]Buzi HatalıysamReport me www.palantis.com
Fly Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: BioHazarD, 20 Eylül 2005 14:35 tarihinde demiş ki: tüm 2nd prof. questlerini nasıl yaptın?? 2. mesleğin olmadığı aralar tek tek meslek questi veren herkesin görevini yapabiliyorsun, "biraz düşünmem gerek" diyince iyi düşün gel diyor, sen de diğerinin questini yapıyorsun. Mesela monk ve elementalist ve mesmer questlerini yaptım, necromancerınkinde petleri tuzaklara gönderemediğim için yamuldum.[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar