Xanthe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Bu konuyu daha once dıle getirmiş ve bir sitede pentagona çarpanın uçak deıl bır scud füzesi oldugunu duyurmuştum gelın gorunkı aranızda normal oalrak buna ınanmıyan ve sıtenın lınkını ıstıyen olmuştu bende kaybettıgım ıcın konuy havada kalmıştı buyrun sıtenın adresii http://www.neiu.edu/~ayjamess/hmmm.htm#Main [signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 sıktı[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 kedidir kedi..[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 heh gerçekelr acıdır ondan sıkıo:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 izlemeyenler izlesin..[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 hafız pentagona düşen boeing değil de scud füzesiydi ee düştü mü düşmedi mi? sonucta bişi düştü demi? maddelere takılmayın ya bide..[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 yoo sonucta bız buna ınanınca ne degişicekkı senelerdır akc kısı 11/9 unda planlı oldugunu soluyor ma kımse sallamadıktan sonra olay dogru ama tu mturkıye ınansa ne yzar[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 füze ?[signature][hline] Yaş 43 oldu.Kaporta sinyaller vermeye başladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 eheh burdakı gerçek adamnlar pentagona kendı saldırdı bu bahaneyıde ayrıca ıkızkulelerde kulalndı ve ortadoguya gırmek ıcın zemın hazırladı kendı ınbsanlarını ve askerlerını oldurerek ...[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 osmandır osman ..[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 eee bıze yenı bısıler analt bunları herkes bılıyor zaten ıraktakı kıtle ımha sılahalrı nerdeymiş onu acıklasın ABD belkı ondan sonra adamalra ınanmaya baslarız[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 :) kardeşim roda kıtle ımha sılahı falam yokkı bu akdar duz dusunmeyın ya:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ya xanhte amerika ıraga girdi mi? girdi.. nası girdi neden girdi bize düşmez dermişim euehuhe. boşverin ya kaç yıl geçti..[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 boşvermeyın ama done done tartısmanınde bıze faydası yok herıfler yalanlarla yoentıyor dunyayı 2 ayda bır PKK ya operasyon duzenlıycez dıyıp bızım hukuemtın maymun olmasını engellıyorlar 3 yıl gectı daha tek bır operasyon olmadı PKK ya akrsı ama onumzudekı ay cıkıp amerıka PKK ya operasyon udzenlıycek demezlerse serefsızım not edın bunu bır kenera[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 sana o topicde inanmayanlar bu linki açıp ''aa adamlar flashlı animasyon yapmış kesin doğrudur o zaman'' mı diyecek? sitede konan kanıtlar birbirinden gülünç. ''kırılmamış cam'' ''hasar görmemiş hortum'' patriot gelince kırılmayan cam uçak gelince mi kırılacak? ayrıca patriot füzelerinin ne oldugunuda bılmıosunuz sanırım. patlayıcı gücü yüksek değildir. tek görevi roket misillemesinde rokete havada çarpıp(patlayıp) zararsız bir şekilde patlatılmasıdır. patriotla bizim eve roket atsan sadece salon zarar görür.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 e bunların aynısını 35324 konustukta ondan boşverin diyorum. bi sonuca varamamıştık en son?[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 geçen sefer bu lınkı koyamamıştım ondan açtım fistan...[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 @viktor +1 elaidi gibi bende aboneyim bu +1 olayına[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 voys adam scud dio sen patriot diosun ben mi yanlış okudum acaba yoksa ortadan daldım die mi bole oldu?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ben yanlış okumuşum pardon. ama tez'im aynı. uçak olmadığına karşı kullandıkları kanıtlar çok komik.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 scud degıl lınkte scud demıyo zaten kaldıkı amerıka scud kullanmaz tomahawk dese belkı patrıot oldugunuda sanmam buyuk ıhtımal tomahawk tır yada sekılen bır patrıot atıp ıcerden bısıler detone etmıslerdır yaparlar seneler once FBI kendı merkezını patlatmıstı ama patlama sırasında Şans eseri hiçbir ust kademe yetkılının bınada olmamasında tum dunya kıllandı halıyle amerıkalıalr bıle anladı FBI ın kendını patlattıgınıkı tıpık bır amerıkalı hukuemtın soyeldıgı her seye ınanır eheh[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: Bleeding, 19 Eylül 2005 22:46 tarihinde demiş ki: osmandır osman .. böle cevap vererek kendinizi bişey mi zannediyorsunuz?[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 abi ben izlemiştim videoyu çok önceden şimdi orda uçak muçak yok o kesin. en sonda da bi delik var yani bi füze olduğu kesin. Artık scud mu, tomahawk mu onu bilemicem. Ama şöle bişey de var, teröristlerin o derece büyük bir füzeyle pentagonu vurmaları imkansız. O yüzden adamların kendilerini vurduğuna eminim. ikiz tower'lara gelince: onun da videosu varmış yani net ortamında olduğunu bilmiyorum ama babam televizyonda izlemiş. Kulelere çarpan uçaklara yakın plandan bakıldığı anda, yolcu uçakları değil, tanker uçakları olduğu görülüyormuş. Ne derece doğru bilemicem ama eğer cidden doğruysa bu bütün 11 eylül amerikanın ortadoğu'ya ve petrol olaylarına saldırmak için yaratılan bir bahane olarak ortaya çıkıyor.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 adam gıbı ızleyınce gayet guzel oturuyo taşlar kımse ınanmak zorunda deıl sadece bırde bu tarafından bakılamsına yardımcı olmak ıstedım oldugumada ınanıyorum...[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Irak'a Amerikan askerleri girdi, geri kalanıda bize girdi. Daha neyin tartışmasını yapıosunuzki?[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar