KazemAnk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Ko iLe Ke de sanırım Grade atLamak için Gereken Np MiktarLarı değişmiş... Kime sorsam Başka birşey Diyor.. Yardımcı oLup Grade için gereken npLeri Yazarsanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KazemAnk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Bir biLgisi oLan yokmu arkadaşLar? Yardım lütfen[signature][hline]Server: Diez Character: Paladin Level: 61 Np: 28*** cLan: EsCaPe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undertaker_ Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 değişcegini sanmıyorum hala aynı[signature][hline]Nick:Undertaker lvl:6x Server=Xigenon Nation=Karus np:2*** Clan:Number1 My love ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 bende aynı olarak biliyorum arkadaşım[signature][hline]baddal al şu madalyayı bitsin bu çile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KazemAnk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 duyumLarıma göre 340K, 360K, 440K Grade 2 oLuyormuş Hangisi dogru fikri olan warmı?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MmYySsTtEeRrIiOo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 arkadaslar gercekten bu grade muhabbeti ne oldu 354k np oldu clan hala grade3 anlamadım bu işi ben ya :([signature][hline]Nick : MmYySsTtEeRrIiOo Level : 61 Character : Paladin Clan : EsCaPe Server : Diez Np : 1xxxx Nation : ElMorad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar