Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

20 lvl Mage Nova :( Attı.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yahu beyler bu kadar mı adisiniz yaa tamam ortada bi açık var da iyide kullanmak zorundamısınız iilla ya 2 kişi gördüm bu gün öyle bizim yapabilecğimiz bir şey var?
gördüklerimin sadece nicklerinimi vermeliyim yoksa ss + nick mi ben orada ezikce sk :( keserken adam novalıyordu :lol:[signature][hline]Job:Kasar Post
Send : 9xx
Server : Paticik
Mesaj tarihi:
çok basit registry de kodlarla fln oyuosun aslında ama adı üstünde bug ... legal diil ...[signature][hline]Job : Elemantal Lord
Nation : Karus
Nick : BesT
LwL : 61
Race : Mage
Np : 8k +
Server : Ares
Mesaj tarihi:
Ben bi assasian yazabiliryordum deneme açlı kaksi sildide kullanmak hoş değil ya cidden adam 1 günde harpy keserek 50 olur zaten :([signature][hline]Job:Kasar Post
Mesaj tarihi:
said:
lucifertr, 18 Eylül 2005 18:00 tarihinde demiş ki:
skill bug o deil de regeditten kod yazılıyor sanırım

skill bug ama reskill bug diil dediğim gibi registryde kodlarla oynuon azcık hepsi o... ama sonu kötü olabilr mesela BAN...[signature][hline]Job : Elemantal Lord
Mesaj tarihi:
said:
zzz, 18 Eylül 2005 18:01 tarihinde demiş ki:
said:
lucifertr, 18 Eylül 2005 18:00 tarihinde demiş ki:
skill bug o deil de regeditten kod yazılıyor sanırım

skill bug ama reskill bug diil dediğim gibi registryde kodlarla oynuon azcık hepsi o... ama sonu kötü olabilr mesela BAN...

+1[signature][hline]Server:Beramus
Clan:TeRaPi
Grade:2
Name:baddal31
Job:Paper mage

Mesaj tarihi:
said:
Gothic_Angel, 18 Eylül 2005 18:09 tarihinde demiş ki:
OLABİLİR değil zaten BAn :)

valla görmedim daha banlanan arkadaşta duyuyoruz teker teker banlandıklarını bence yapmayın :D[signature][hline]Server:Beramus
Clan:TeRaPi
Grade:2
Name:baddal31
Job:Paper mage

Mesaj tarihi:
ben yaptım :) yani denedim lvl 3 de spike lvl 2 de ice mage attım :)[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Mesaj tarihi:

Resimler alıntıdır ...

[spo1=1][/spo]
[spo2=2][/spo]
[spo3=3][/spo]

vs vs vs mage için 3nova warrior için sword dancing fln filan registry oynuosunuz işte bikaç örnek size ...[signature][hline]Job : Elemantal Lord

Mesaj tarihi:
bunu açıklamayalım burada bize yakışmaz :)[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Mesaj tarihi:
said:
Gothic, 18 Eylül 2005 19:07 tarihinde demiş ki:
bunu açıklamayalım burada bize yakışmaz :)

Abi o kadar pm attım bu konu olsun o konu olsun cvp yoq :/[signature][hline]Job:Kasar Post
Mesaj tarihi:
20magenin attiğinovadan bişey olmazda geliyo okcu stalthla dibime 5liyi çakıyo yada geliyo bi priesst kendine buff atıyo sonra bana debuff atıyobeni kesiyo bide kendine heal basıyo arkıda kesiyo :P

[Bu mesaj Shaklaban tarafından 18 Eylül 2005 19:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
madnmad senin dediğin oyunu inceledim. Ama o oyun beta. Yani önümüzdeki ayın 12'sinden sonra beta bitiyor ve büyük bir ihtimalle paralı hale gelecek o yüzden fazla sarmasan iyi olacak. Beta testleri 12 Ağustos'ta başlamış. ÇÖnümüzdeki ay bitiyor. Haberin olsun.
  • Yeni Oluştur...