Necro Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Yahu beyler bu kadar mı adisiniz yaa tamam ortada bi açık var da iyide kullanmak zorundamısınız iilla ya 2 kişi gördüm bu gün öyle bizim yapabilecğimiz bir şey var? gördüklerimin sadece nicklerinimi vermeliyim yoksa ss + nick mi ben orada ezikce sk :( keserken adam novalıyordu :lol:[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 9xx Server : Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 o skill bugı mı nedir onadn büyük ihtimalle[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 skill bug o deil de regeditten kod yazılıyor sanırım[signature][hline]baddal al şu madalyayı bitsin bu çile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 çok basit registry de kodlarla fln oyuosun aslında ama adı üstünde bug ... legal diil ...[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 8k + Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Ben bi assasian yazabiliryordum deneme açlı kaksi sildide kullanmak hoş değil ya cidden adam 1 günde harpy keserek 50 olur zaten :([signature][hline]Job:Kasar Post Send : 9xx Server : Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: lucifertr, 18 Eylül 2005 18:00 tarihinde demiş ki: skill bug o deil de regeditten kod yazılıyor sanırım skill bug ama reskill bug diil dediğim gibi registryde kodlarla oynuon azcık hepsi o... ama sonu kötü olabilr mesela BAN...[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 8k + Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: zzz, 18 Eylül 2005 18:01 tarihinde demiş ki: said: lucifertr, 18 Eylül 2005 18:00 tarihinde demiş ki: skill bug o deil de regeditten kod yazılıyor sanırım skill bug ama reskill bug diil dediğim gibi registryde kodlarla oynuon azcık hepsi o... ama sonu kötü olabilr mesela BAN... +1[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 OLABİLİR değil zaten BAn :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 CaNıM çekti dur bende yapam 1dk yokum :D[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 9xx Server : Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: Gothic_Angel, 18 Eylül 2005 18:09 tarihinde demiş ki: OLABİLİR değil zaten BAn :) valla görmedim daha banlanan arkadaşta duyuyoruz teker teker banlandıklarını bence yapmayın :D[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ben yaptım :) yani denedim lvl 3 de spike lvl 2 de ice mage attım :)[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ice magemi attın ice mage atmak ne demek magei ayaklarından tujtp fırlattınmı arkadaşlar kötü yazıo olabilirim ünkü yazarken gülüorum uahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Resimler alıntıdır ... [spo1=1][/spo] [spo2=2][/spo] [spo3=3][/spo] vs vs vs mage için 3nova warrior için sword dancing fln filan registry oynuosunuz işte bikaç örnek size ...[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 8k + Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 bunu açıklamayalım burada bize yakışmaz :)[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: Gothic, 18 Eylül 2005 19:07 tarihinde demiş ki: bunu açıklamayalım burada bize yakışmaz :) Abi o kadar pm attım bu konu olsun o konu olsun cvp yoq :/[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 9xx Server : Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 20magenin attiğinovadan bişey olmazda geliyo okcu stalthla dibime 5liyi çakıyo yada geliyo bi priesst kendine buff atıyo sonra bana debuff atıyobeni kesiyo bide kendine heal basıyo arkıda kesiyo :P [Bu mesaj Shaklaban tarafından 18 Eylül 2005 19:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 keşke stat bugıda olsaydı lvl1de mpyi 255 yapardım ondan sonra bi flsh atardım acana kaç damage verirdi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efendi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Sizden korkulur ne diyim?? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 oyunun b.k çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 unutun knight online i.. huzur ferentus'ta.. emeginize yazik.. e$$ek yerine konuldugunuza degmez.. [spo1=Bak!]http://forum.paticik.com/view.php?id=144940[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 yaf mad sende abartma istersen ya 1 topic yetmio ya[signature][hline]Hallelujah x3tx3y x3kx3ux3rxw3xa3!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devil_May_Cry Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 bunu bende biliyorum arenada ve cz kullanıyorum yapıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noth1ng Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ya lvl 10larda nova atabilmek için ne gerekiyo[signature][hline]Sakın Tıklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azrailgm Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 madnmad senin dediğin oyunu inceledim. Ama o oyun beta. Yani önümüzdeki ayın 12'sinden sonra beta bitiyor ve büyük bir ihtimalle paralı hale gelecek o yüzden fazla sarmasan iyi olacak. Beta testleri 12 Ağustos'ta başlamış. ÇÖnümüzdeki ay bitiyor. Haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar