h1de Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ya beyler yeni server geliomu soylentıler var aydınlatın pls :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 neyine kızıyosun bunun anlayamadım[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 gelir gelmez sanane sen oynamana baksana ???[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1de Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 beyler yeni server geliyomu bi vatandas cevap versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 şuan için o yönde bir bilgi yok gibi. daha çok server sorunlarıyla ugraşıyorlar. söylentiler var ama kesin bi açıklama yok yani anlicagın. baddal sende şu madalyayı al bitsin bu çile[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 HasmEz'in son sözüne katılıyorum :):):)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: HasMez, 17 Eylül 2005 23:16 tarihinde demiş ki: ... baddal sende şu madalyayı al bitsin bu çile Zuheaua İmzalik Olmus Walla :lol:[signature][hline]o_O [Bu mesaj LordGargamel tarafından 17 Eylül 2005 23:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Ne gerek var yeni servera cypher daha yni sayılır[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 adam size akıl mı danıştı yoksa cevabını aradıgı bir soru mu sordu o kısmını hala anlamış degilim. nasıl bir ruh haliyle cevap veriyorsunuz?[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 YOK SANA SERVER! ÖNCE TABAĞINDAKİNİ BİTİR! :-P daha buglarla fln boğuşuyo garipler yeni server zor yau[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki: beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dontgo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: LordGargamel, 17 Eylül 2005 23:36 tarihinde demiş ki: said: HasMez, 17 Eylül 2005 23:16 tarihinde demiş ki: ... baddal sende şu madalyayı al bitsin bu çile Zuheaua İmzalik Olmus Walla :lol: +1 Adam sanki lvl kasıyo :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dontgo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Ayrıca yeni server gelirmi bilmem(ki öyle bir haber almadım ve resmi olarak ta bişey söylemediler) ama mesela xigenona acil bi 3. hatta 4. server lazım bugün "too many users" hatalarıyla gene karşılaşmaya başladık. Daha önce de bi yazıda belirtmiştim tüm bugları düzeltirler ama bu kada insanı bu serverlar kaldıramaz bunu düzeltmeleri için ek serverlar lazım... Uğraşacak çok şeyleri var yani.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCat4 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 4 tane server var daha yeni server ne işe yaracak benim aklım almıyo :D[signature][hline]Aşık Olmaz Güzel Şey Ama Her Aşkın Sonunda Kalbim Ağrıyo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Beyler Yeni SErver Gelirse Ve Ben Gaz oLursam Yazın Bi yere Np 1. Ben oLcam[signature][hline]Server = Ares , Beramus Level = 60+ Karakter = Assasian Np = Her Serverda Yaparım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: SlmTurkmusun, 18 Eylül 2005 04:14 tarihinde demiş ki: Beyler Yeni SErver Gelirse Ve Ben Gaz oLursam Yazın Bi yere Np 1. Ben oLcam nick $ahaneymi$ zaten.. $ampiyon kesin sensin.[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: HasMez, 17 Eylül 2005 23:16 tarihinde demiş ki: baddal sende şu madalyayı al bitsin bu çile başka bişi denemez :D[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Tosun_Paşa Offline Nicki Çağrısım Yaptımı sende aresteki o warrior senmısın senı her zaman beklerım teke tek :D[signature][hline]Server = Ares , Beramus Level = 60+ Karakter = Assasian Np = Her Serverda Yaparım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: h1de, 17 Eylül 2005 22:32 tarihinde demiş ki: ya beyler yeni server geliomu soylentıler var aydınlatın pls :hrr: Yok öyle birsey[signature][hline]Clan : Osmanlı Ordusu Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :63 (Paladin) Irk :El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Cevabını hep beklicem Tosun_pasa[signature][hline]Server = Ares , Beramus Level = 60+ Karakter = Assasian Np = Her Serverda Yaparım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: SlmTurkmusun, 20 Eylül 2005 03:07 tarihinde demiş ki: Cevabını hep beklicem Tosun_pasa zevkle.. online misin bilmiyorum ama su an cz'ye gitmekteyim.[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 woww :D ayıptır yapmayın bölye şeyler :( korn kasıp giydircek beni biz hepinizi keseriz xD[signature][hline]Hallelujah x3tx3y x3kx3ux3rxw3xa3!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 unutun knight online i.. huzur ferentus'ta.. emeginize yazik.. e$$ek yerine konuldugunuza degmez.. [spo1=Bak!]http://forum.paticik.com/view.php?id=144940[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atakan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 valla yeni server gelirse kötü olcak.ne bu oyuncakmı:) her isteyen istedğini kurarsa yandık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar