Gaxx Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 arkadaşlar 1 hafta kadar önce lg dvd writer aldım.kasaya kendim monte ettim ve herşeyi doğru yaptığıma inanıyorum.sorunum şu.yazıcı boş dvd ya cd'yi görmesine rağmen yazma işlemine geçtiğinde hangi hızda yazarsa yazsın %6-8 arasında yazım hatası veriyor cdler (dvdler) nanay oluyor.nero ve benzeri bir çok programı denediysemde b sonuç olamadım,sizce nerde hata yapıyorum?bir arkadaşım jumper (böylemi yazılıyor bilmiyorum) ayarlarından olabilir dedi,bilgi verirseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler...[signature][hline]Sylvanas - Daldal - Night Elf Druid Silvermoon - Gaxx - Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 bağlantı şekli çok farketmiyor ama 1 hd 1 cdrom/writer 1 dvdwriter varsa tavsiyem ide1 primary hd secondary dvdwriter ide2 cdrom/writer iki hd varsa ne bileyim ben ide1 primarye hızlı çalışan hddyi taktım secondaryede ikinci hddyi ama sen gene dvd writeri takabilirsin bi de bilmiyorum bende de asus writer var çok övülen en son çıkanlardan 1608p mi ne işte cd yazma olayı felaket 32xdi galiba max hızı genelde cdler çöp oluyor 700mbe yakınsa ama dvd yazmasında problem yaşamadım fireware update yapmayı düşünüyorum sanada tavsiye ederim bazen firmware update yapınca max hızları artabiliyor (adamlar aleti sınırlayıp göndermişse öyle oluyor update ile ulaşabilceği max hıza ulaşabiliyor tabi her zaman olan birşey değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaxx Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 zaten öyle ama bir türlü çare bulamıyorum sorunumu ilgilendiğin için saol slayer...[signature][hline]Sylvanas - Daldal - Night Elf Druid Silvermoon - Gaxx - Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 firmware update yapmayı denedin mi? bazı yazıcıların bazı boş dvdlere kıllık yaptığını duymuştum, updatele düzelebiliyormuş.[signature][hline]pppppt.. kediler çorba içmezki! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaxx Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 şuan onu deniyorum bakalım ne olacak. http://forum.rpc1.org/portal.php burdan gereken firmware dosyaklarını indirdim deniyorum...[signature][hline]Sylvanas - Daldal - Night Elf Druid Silvermoon - Gaxx - Undead Rogue [Bu mesaj Gaxx tarafından 20 Eylül 2005 12:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaxx Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 hata verdi indirdiğim bütün firmwareler sanırım sorun firmwarede değil.bişi yanlış ama çözemiyorum...[signature][hline]Sylvanas - Daldal - Night Elf Druid Silvermoon - Gaxx - Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 system mechanics yada sisoft gibi bi program kurup ordan dvdwriterin firmware versiyonuna bak sonra lg nin resmi sitesinden firmware indir öyle diğer sitelerden değil cd/dvd yazarken acaba arka planda kullandığın programlardan olabilir mi? şahsen bende cd yazarken genelde yaktığı için pek ısınamadım dvd writerima =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaxx Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 sitesinden indirdiğim firmwarelerde işe yaramıyor ne yazıkki.sürekli aynı mesajı alıyorum denemelerimde " Updating was failed. Please repeat that. (Error data = 70 00 04 00 00 00 00 10 A2 42 5D 00 08 03 00 00 00 00 30 00 00 0 " :([signature][hline]Sylvanas - Daldal - Night Elf Druid Silvermoon - Gaxx - Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 bi bozukluk var writerında geri götür yenisini verirler[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaxx Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 sanırım öyle yapıcaz arkadaşlar başka çarem kalmadı...[signature][hline]Sylvanas - Daldal - Night Elf Druid Silvermoon - Gaxx - Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 CDRWin ve Alcohol tarzı programlar yüklediysen firmware update edemezsin. Çünkü o tip yazma programları kendi sanal cd sürücüsünü yaratıyor. O yüzden firmware programları affallıyor. Hep aynı marka dvd yazmayı deniyorsan, bir kere de farklı bir marka dene. Ben Caretta kullanıodum, bir ara 3-4 tane yaktım arka arkaya, başka bilgisayarda felan denedim zorlanarakda olsa yazdı bi tane, sonra eve getirdim tekrar maxell yazdım cillop gibi, sonra caretta yazmaya devam etti. Birde ufak bir tavsiye yapayım burdan. Aldığınız boş dvdleri nero'nun info tool programı ile bir identify edin. Manufacturer kısmının boş olmaması lazm, yani o tool'un o dvd yi tanıması lazm. Eğer boş alan dışında hiçbir bilgi gelmiorsa, şüphelenmek lazm kaliteden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: Gaxx, 20 Eylül 2005 13:27 tarihinde demiş ki: sanırım öyle yapıcaz arkadaşlar başka çarem kalmadı... boşuna uğraşıp vaktini harcama gotur deıstırsınler ciddi bir sorun çünki :([signature][hline] Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: Catscratch, 20 Eylül 2005 13:37 tarihinde demiş ki: CDRWin ve Alcohol tarzı programlar yüklediysen firmware update edemezsin. Çünkü o tip yazma programları kendi sanal cd sürücüsünü yaratıyor. O yüzden firmware programları affallıyor. Hep aynı marka dvd yazmayı deniyorsan, bir kere de farklı bir marka dene. Ben Caretta kullanıodum, bir ara 3-4 tane yaktım arka arkaya, başka bilgisayarda felan denedim zorlanarakda olsa yazdı bi tane, sonra eve getirdim tekrar maxell yazdım cillop gibi, sonra caretta yazmaya devam etti. Birde ufak bir tavsiye yapayım burdan. Aldığınız boş dvdleri nero'nun info tool programı ile bir identify edin. Manufacturer kısmının boş olmaması lazm, yani o tool'un o dvd yi tanıması lazm. Eğer boş alan dışında hiçbir bilgi gelmiorsa, şüphelenmek lazm kaliteden. Öyle bir şey yok, yanlış yönlendirmemek lazım insanları ya da yanlış biliyorsak düzgününü öğrenelim. Firmware ile sanal sürücülerin zerre kadar alakası yok. Sistemde 2 farklı DVD yazıcı varken, her ikisini de güncellemiş birisi olarak (ki bunu ortalama 3 ayda bir yapıyorum, sürekli yeni sistem geliyor) söylüyorum. Neredeyse bütün DVD yazıcı markaları geldi geçti...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar