wook Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 pendikte war bi tane her gecen bisiklete tekme atar..[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 @mantar ve saz arkadasları sorunlumusunuz? ahhahaeuha koptum ya komik degil diye mesaj atmıs sen söyle bi dolas tüm forumları güldüklerine komik gülmediklerine komik değil bazılarınada çekimser diye mesaj at post kasmış olursun kısa yoldan[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü [Bu mesaj Olivies tarafından 19 Eylül 2005 20:06 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Olivies tarafından 19 Eylül 2005 20:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: Pergamum, 19 Eylül 2005 17:35 tarihinde demiş ki: bence hiiç komik değill!! komik olup olmadıgı sorulmamıs zaten.çıkıntılık yapmayalım. bizim burda bir deli vardı ama arkası çoktu.hergün bmwli birisi çıkıp buna yemekler,kıyafetler para falan verirdi.birgün yolun ortasında döve döve komaya sokmus biri duyduguma göre hastanede ölmüş,çok üzülmüştüm.[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab [Bu mesaj Apache tarafından 19 Eylül 2005 20:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ahhhahahaha komedi ya :D herkes sana bakmıştır falan :) Hatırlatırım Albert Einstein da bir delidir.Delilere saygı lütfen :) Dilini çıkarması da herkes tarafından en bilinen özelliğidir.[signature][hline]Eğer yahudi Marksizm ile bir zafer kazanırsa başına giyeceği taç insanlığın cenaze tacı olacaktır.İşte o zaman dünya, milyonlarca yıl önce olduğu gibi boşlukta üzerinde bir tek insan kalmadan dönecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 o civarda bi deli daha var antalya liseli kızlara çükünü gösteriyomuş sabahın 6 bucugunda..[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: Fistan, 19 Eylül 2005 20:14 tarihinde demiş ki: o civarda bi deli daha var antalya liseli kızlara çükünü gösteriyomuş sabahın 6 bucugunda.. ahaha[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: Fistan, 19 Eylül 2005 20:14 tarihinde demiş ki: o civarda bi deli daha var antalya liseli kızlara çükünü gösteriyomuş sabahın 6 bucugunda.. ehue:D[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Geçen sene dersaneye giderken görmüştüm.Dersanenin ana kapısının biraz önünde donunu sıyırmış,paspasın üstüne s*çıyodu.İstemeyerek de olsa kıçına baktığımda kılların amazon ormanlarından farksız olduğunu ve kıl ağaçlarının aralarında susuzluktan kurumuş olan b*k çiçeklerini gördüm.Görmez olaydım.Çok afedersiniz ama çükü de acayip bi şekil aldığı için(45 derce sol)pantolonunun üstüne işiyodu.Bu de yetmezmiş gibi işini bitirdikten sonra ağzından akan salyalarla kıçını sildi.10 kişi dumur vaziyette onu izliyoduk,sigara isteyince kaçtık.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 öeh be[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 indeed..[signature][hline]...Peh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 bi[hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: InneR_ChaoS, 19 Eylül 2005 20:25 tarihinde demiş ki: Geçen sene dersaneye giderken görmüştüm.Dersanenin ana kapısının biraz önünde donunu sıyırmış,paspasın üstüne s*çıyodu.İstemeyerek de olsa kıçına baktığımda kılların amazon ormanlarından farksız olduğunu ve kıl ağaçlarının aralarında susuzluktan kurumuş olan b*k çiçeklerini gördüm.Görmez olaydım.Çok afedersiniz ama çükü de acayip bi şekil aldığı için(45 derce sol)pantolonunun üstüne işiyodu.Bu de yetmezmiş gibi işini bitirdikten sonra ağzından akan salyalarla kıçını sildi.10 kişi dumur vaziyette onu izliyoduk,sigara isteyince kaçtık.... igrencsin ya yazma böyle seyler yemek yiyoz burda[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: Fistan, 19 Eylül 2005 20:14 tarihinde demiş ki: o civarda bi deli daha var antalya liseli kızlara çükünü gösteriyomuş sabahın 6 bucugunda.. Bizim burdada aynısından var.[signature][hline] Yaş 43 oldu.Kaporta sinyaller vermeye başladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ayrıntıya girmeseydin Inner???????[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 lol kendini bi de benim yerime koy,iğrençliğn sınırlarını zorlayan bir olayın tam ortasındaydım..İki gün tuvalete gidememiştim.yuck![signature][hline]...Peh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ''komik değil'' diye post atmakda bi nevi delilik olsa gerek? komik değilse nie atarsın be arkadaş. bizim burda (Bostancı) var bir tane. sürekli pantolonunun fermuarı açık gömlek falan dışarda arada bir yanından biri geçerken hiyauuu die bağırıyor.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 kedi taklidi yapanlar cok meshur sanirim istanbul'da.. kücükken , ablamla taksimde yürürken, birden adamin teki karsima firladi birden miaaaauuuuvvvv diyerekten, soora pis pis siritip kacti. bir de besiktas/akaretler otobüs duraginda, durmadan kaldirimda biri oturur. Otobüsten indigin anda bir kedi sesi duyarsin orda hep. Sanki kedi eziliyormus gibi. Adam onu yaptiktan soora pis pis siritiyor bide hehe. Gecen , yanindan gecerken zipladim resmen , birden ayagimin dibinde kedi sesini duyunca =). Sanirim onun bir taktigi var , o sesi kendinden cikarabilcegini zannetmiyorum. agzina koydugu birsey sayesinde yapiyor olabilir.[signature][hline]lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 kedi koymuştur belki ağzına çiğniyodur oda bağırıyodur..[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 oha fistan[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: Fistan, 19 Eylül 2005 20:40 tarihinde demiş ki: kedi koymuştur belki ağzına çiğniyodur oda bağırıyodur.. Yavaşş... :D :D :D :D :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 "Dayı"nın atari salonuna takılan bi deli vardı.Metal Slug oynardı hep.Ölünce ekrana tükürüp,kafa atardı.Bi gün küçük çocuklar ufak çakıl taşları atiyolardı buna,deli kafayı yedi(!)kaldırımın çatlak yerinden büyükçe bi taş parçasını söktü ve çocukları kovalamaya başladı.HINARG diye kayayı savurdu,ufaklığın birinin ayağına geldi.Sakatlanmıştı sanırım çocuk.Babası linç girişiminde bulundu sonra ahaha..Engin miydi neydi paso VAULAAA diye bağırıdı bi de walkmanı vardı..Good old times...:([signature][hline]...Peh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: vaniLLe, 19 Eylül 2005 20:38 tarihinde demiş ki: kedi taklidi yapanlar cok meshur sanirim istanbul'da.. kücükken , ablamla taksimde yürürken, birden adamin teki karsima firladi birden miaaaauuuuvvvv diyerekten, soora pis pis siritip kacti. bir de besiktas/akaretler otobüs duraginda, durmadan kaldirimda biri oturur. Otobüsten indigin anda bir kedi sesi duyarsin orda hep. Sanki kedi eziliyormus gibi. Adam onu yaptiktan soora pis pis siritiyor bide hehe. Gecen , yanindan gecerken zipladim resmen , birden ayagimin dibinde kedi sesini duyunca =). Sanirim onun bir taktigi var , o sesi kendinden cikarabilcegini zannetmiyorum. agzina koydugu birsey sayesinde yapiyor olabilir. Bebek-Beşiktaş hattında hep rastlıyorum bu amcaya. Gayet yaratıcı biri. Genelde kaldırıma oturur otobüs durunca kedi sesini çıkarır ve otobüsteki herkes ay kedi ezdik diye ayağa sıçrar, tabi muavin, şöför ve tecrübeli yolcular adamı tanıdığından kıs kıs güler :) . Yayalara uyguladığı yöntemde ayağını uzatıp, kedi sesi çıkarmaktır. Yayalar korkudan yola kaçmaya çalıştığından tehlikeli bir durum oluşturmaktadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: Fistan, 19 Eylül 2005 20:40 tarihinde demiş ki: kedi koymuştur belki ağzına çiğniyodur oda bağırıyodur.. rofl işte bu komikti.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: EagleEye, 19 Eylül 2005 18:51 tarihinde demiş ki: said: Pessimist, 19 Eylül 2005 17:51 tarihinde demiş ki: bizim burda da vardı bir deli adam tam bir gs fanatiğiydi. çarşının ortasında "evet hasan şaş topu sürüyor bir çalım bir çalım daha ortaya baktı hakanı gördü açtı ortayı hakan vuruyor ve gooollll golllll goooooooooooollll" diye anlatırdı.bi de böyle mesela çalım derken çalım atıyormuş gibi yapıyor kafa vuruyor derken kafaya çıkıyormuş gibi yapıyordu.tam goooollll derken de kendisine bakmayan bi kızın önüne aniden çıkardı.kız tabi çığlığı basardı. aa bu konyanın delisi kesin.zaferde falan geziyodu paso.biz kızların üzerine yolluyoduk rastlarsak lol Deli bilal o : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 bizim orda da delinin bi tanesi sigara folyosundan kuş yapıyor. daha cok deil var ama hunerli olan tek bu :D[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar