Leopar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 şimdi arkadaşlar şöyle bi sorunum var: mouse bazen tamamen gidiyor. bilgisayara restart atana kadarda ne kıpırdıyor, nede komutlara cevap veriyor. bu bazen bilgisayarı açtıktan saatler sonra oluyor, bazen de hemen açtıktan 5 dk sonra. mouse gittikten sonra usbden kablosunu çıkartıp tekrar taktım, yedek mouse ile değiştirdim fakat hiçbişey işe yaramadı. mouse çalışıyor (alt ışığı yanıyor) ama bilgisayara niyeyse hiç sinyal gitmiyor.bu sizce neden olabilir? mouse A4 kablosuz optik 5key mouse (hani şu alttaki padden güç alıp pilsiz çalışanlar varya) , yedek mouse ise ms intellieye...[signature][hline]Bi zamanlar PUMA'ydım ben.hazır nick değiştirme hala aktifken değiştiryim dedim ve değiştirdim.yaa işte öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 kasaya falan çarpıyomusun ya da kasa sallanıyor mu? hard disk kablolarını dikkat et aynısı bende oluyor bazen. kasanın kapagı açık ayagımın dibinde.ayagım bazen kasanın içine dalıyor harddisk kablosunun elektrik girişi biraz oynak orası sallandımı mouse oynamıyor donuyor öyle.eğilip harddisk kablosunu elliyorum düzeliyor eheh. 2. harddisk bu bahsettiğim[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 mouse gittiginde device managerden mouse yi kontrol ettin mi?Ettiysen verdigi hata nedir?[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 fistan: kasa sağlam duruyor bilgisayar masasının üstünde hiç hareket etmiyor, özellikle dikkat ediyom zaten herhangi bişey olmasın diye. leath: hayrettir hiç aklıma gelmedi. tavsiye için sağol tekrar yaptığında bakıcam hata veriyormu...[signature][hline]Bi zamanlar PUMA'ydım ben.hazır nick değiştirme hala aktifken değiştiryim dedim ve değiştirdim.yaa işte öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 xp mi sistem[signature][hline]o_O | Spoon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 evet xp ve SP 1 kurulu.[signature][hline]Bi zamanlar PUMA'ydım ben.hazır nick değiştirme hala aktifken değiştiryim dedim ve değiştirdim.yaa işte öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 senin gene iyi benim klavye gidio :D bilgisayarı bi açıom harfler basmıo , sonra rstart atınca düzelio :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 of ya sorun devam ediyor. bu seferde bilgisayarı açar açmaz gitti mouse. aygıt yöneticisinden de kontrol edemedim mouse olmadığı için. klavyeyle denedim ama çok basit komutlar dışında hiçbişeye ulaşılmıyor klavyeyle be höh...anladığım kadarıyla sorun mouseda değil bilgisayarda. ama neresinde? usb portlarında ki bi sorun bu probleme neden olabilrmi?[signature][hline]Bi zamanlar PUMA'ydım ben.hazır nick değiştirme hala aktifken değiştiryim dedim ve değiştirdim.yaa işte öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 sorun giderek garipleşiyor...mouse gittiği zaman, bağlanan mouselar hiç çalışmıyor ama geri kalan bütün bağlı usb aygıtları çalışıyor. anakartın her usb slotunun denedim ama bi kere gittikte sonra kesinlikle sinyal gitmiyor. yani sorun usbde değil. eğer usb portları sorunlu olsaydı hiçbir usb aygıtın çalışmaması gerekirdi sanırım...neyse bide yedek mousela deneyelim bakalım aynı donma ondada olacakmı...[signature][hline]Bi zamanlar PUMA'ydım ben.hazır nick değiştirme hala aktifken değiştiryim dedim ve değiştirdim.yaa işte öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 herkesin derdi arkadaşım. mod lar ya da iyi anlayanlar el atsın şu konuya. ahanda başka bi konu daha ben de açmıştım başka bi başlık da bulamadım başlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 2005 senesinde acilan bir konuya 2006 senesinden link vermek, oda ilginc yada uplamak niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 ben de aynı sorundan muzdaribim ve de bu konuda başlık açmıştım. kendi başlığımı bulamadım fakat bu başlığı up ladım ki biri görsün yardım etsin diye. amaç yeni başlık açmamak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar