Gerab Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 köfteyi henüz tatmadımda bence ruffles ın yaptığı en kötü cips kaşar-sucuk zaten sucukla alakası yok adamlar kimyonlu cips yapmış bide çok tuzlu ööööööö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Zaten kaşar-sucuk-cips kombinasyonunu düşünmek bile benim midemi yerinden ediyo, sen bi de yemişsin helal olsun.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 hiç hoş olmamış onlar ruffles hoş değil zaten =p[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ruffles ownz ama sade olanı..[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 sucuk kaşar güzelde sonra gaz yapıo :p cızbızdan köfte tadı alamadım ben .[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Lays derim :)[signature][hline] Yaş 43 oldu.Kaporta sinyaller vermeye başladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 lays tırtıksız oldugu için gerekli mesajı veremiyo bence ağza atınca. hayvanlık edip 2 tane atacaksın oda her ortamda olmuyo. ruffles'ın yüzey alanı tırtıkları sayesinde daha fazla Lays'den bu yüzden daha yogun ;)[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Raislinthewiz sayesşnde hepiciğini tattık :DBEn pek sevmedim ama o bayıldı hepiciğine aynısın yapmuışlar diye sürekli yıyor:)Ben doritostan şaşmam abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 kasmışlar ama sadesi daha güzel.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 laysin o zeytinli olanı çok ii ya acaip hafif. Ruffles falan biraz yiyince mide kaldırıyo[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Evet ketçaplı çitosdan beri yediğim en kötü cipslerden biriydi. Ayrıca lays ve doritos yönetir [signature][hline]Beş Hececiler Yeni üyelere karşı gösterilen örnek tavır ve örnek alan yetkilisi(iğneleme amaçlı yazılmamıştır) [Bu mesaj Ardeth tarafından 19 Eylül 2005 01:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Doritos Baharatlı yada Cheetosun bi tane vardı ya top top oluydu , yerfıstğı vardı sanırım içinde :) onu çok severim[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 doritos acılı ennnn iyisi =)[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Katılıyorum:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Dorütos alaturka kurutulmuş Domatez Haşhaş. Ekşi tadı süper ya :) abi ben sucuklu yedim.Öyle atıştırılcak bişey değil... Deli gibi açıktığında son çaren :) ehue son çare dedimde aklıma Son çare köftecisi geldi Kale içinde mühehe.. [signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın [Bu mesaj Sorj tarafından 19 Eylül 2005 01:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 son çare köftecisi iyide oraya klarnet darbuka falan geliyo bazen tipler hobaaaa şenlik başlıyo gece saat 3 te inletiyolar ortamı..[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Aslında bide ruffles ın soganlı bişiyi vardı herhalde o da çok güzel onada bayılırım yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Soğan cücüğü & peynir[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tamonikiden Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 bence 2sinin tadı gayet de guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 cips kadar kötü bişi yok.. SİVİLCE KARDEŞİM.. cips yemem sivilcem yok aaeu =D Cipsle Savaşanlar Derneği..[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 dikkat ette başka şeyden sivilce olmasın Mike ;) ehjeh cips yiyin ben 2 günde bir en az 1 tane Doritos alaturka kurutlmuş domates haşhaş götürürüm :P[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 yok olm senelerdir çıkmaz sivilcem bunu cips yememeye borçluyum =D ha kastettiğin şeyi zaten yapıyoruz arada bi ama elimizle değil raat ol =)[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 valla ben yiyemedim o kaşarlı sucuklu olanını.köftelimidir nedir o yine yeniyo ama bir miktar sadece :) rufflesın en iyisi maximum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 valla duyduğumda şok olmuştum zaten güsel deilse ne ala =d bol soğan peynir ruffles en güseli sadede duruma göre idare eder sonra laysde güsel doritos alaturca serisinde de guseller var ye kurkum ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 sevmedim bunları klasiklerden ve alaturcadan vazgeçmem walla[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar