Gerab Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 köfteyi henüz tatmadımda bence ruffles ın yaptığı en kötü cips kaşar-sucuk zaten sucukla alakası yok adamlar kimyonlu cips yapmış bide çok tuzlu ööööööö
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Zaten kaşar-sucuk-cips kombinasyonunu düşünmek bile benim midemi yerinden ediyo, sen bi de yemişsin helal olsun.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 hiç hoş olmamış onlar ruffles hoş değil zaten =p[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ruffles ownz ama sade olanı..[signature][hline]FİLTHY PLAY!
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 sucuk kaşar güzelde sonra gaz yapıo :p cızbızdan köfte tadı alamadım ben .[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Lays derim :)[signature][hline] Yaş 43 oldu.Kaporta sinyaller vermeye başladı...
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 lays tırtıksız oldugu için gerekli mesajı veremiyo bence ağza atınca. hayvanlık edip 2 tane atacaksın oda her ortamda olmuyo. ruffles'ın yüzey alanı tırtıkları sayesinde daha fazla Lays'den bu yüzden daha yogun ;)[signature][hline]FİLTHY PLAY!
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Raislinthewiz sayesşnde hepiciğini tattık :DBEn pek sevmedim ama o bayıldı hepiciğine aynısın yapmuışlar diye sürekli yıyor:)Ben doritostan şaşmam abi...
metboy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 kasmışlar ama sadesi daha güzel.[signature][hline];;suitfly
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 laysin o zeytinli olanı çok ii ya acaip hafif. Ruffles falan biraz yiyince mide kaldırıyo[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Evet ketçaplı çitosdan beri yediğim en kötü cipslerden biriydi. Ayrıca lays ve doritos yönetir [signature][hline]Beş Hececiler Yeni üyelere karşı gösterilen örnek tavır ve örnek alan yetkilisi(iğneleme amaçlı yazılmamıştır) [Bu mesaj Ardeth tarafından 19 Eylül 2005 01:08 tarihinde değiştirilmiştir]
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Doritos Baharatlı yada Cheetosun bi tane vardı ya top top oluydu , yerfıstğı vardı sanırım içinde :) onu çok severim[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 doritos acılı ennnn iyisi =)[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Dorütos alaturka kurutulmuş Domatez Haşhaş. Ekşi tadı süper ya :) abi ben sucuklu yedim.Öyle atıştırılcak bişey değil... Deli gibi açıktığında son çaren :) ehue son çare dedimde aklıma Son çare köftecisi geldi Kale içinde mühehe.. [signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın [Bu mesaj Sorj tarafından 19 Eylül 2005 01:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 son çare köftecisi iyide oraya klarnet darbuka falan geliyo bazen tipler hobaaaa şenlik başlıyo gece saat 3 te inletiyolar ortamı..[signature][hline]FİLTHY PLAY!
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Aslında bide ruffles ın soganlı bişiyi vardı herhalde o da çok güzel onada bayılırım yani :D
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Soğan cücüğü & peynir[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Tamonikiden Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 bence 2sinin tadı gayet de guzel
Mike Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 cips kadar kötü bişi yok.. SİVİLCE KARDEŞİM.. cips yemem sivilcem yok aaeu =D Cipsle Savaşanlar Derneği..[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 dikkat ette başka şeyden sivilce olmasın Mike ;) ehjeh cips yiyin ben 2 günde bir en az 1 tane Doritos alaturka kurutlmuş domates haşhaş götürürüm :P[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Mike Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 yok olm senelerdir çıkmaz sivilcem bunu cips yememeye borçluyum =D ha kastettiğin şeyi zaten yapıyoruz arada bi ama elimizle değil raat ol =)[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 valla ben yiyemedim o kaşarlı sucuklu olanını.köftelimidir nedir o yine yeniyo ama bir miktar sadece :) rufflesın en iyisi maximum.
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 valla duyduğumda şok olmuştum zaten güsel deilse ne ala =d bol soğan peynir ruffles en güseli sadede duruma göre idare eder sonra laysde güsel doritos alaturca serisinde de guseller var ye kurkum ye
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 sevmedim bunları klasiklerden ve alaturcadan vazgeçmem walla[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa
Öne çıkan mesajlar