myster1o Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 şimdi başlıktan da anlaşıldıgı gibi bi kaç sorum var. 1 tane 256mb gigabyte x800 pci-ex almak mı yoksa 2 tane 128mb 6600gt almak mı daha mantıklı? anakartım sli ayrıca monitor olarak şu 3 ünden hangisini tavsiye edersiniz: LG T910BU Samsung 997MB Philips 109b60 ve AOpen H600-B28 (400W, 2usb2, airguide, 2xfan) güzel bir sistemi kaldırabilecek kadar kaliteli mi, çok ses yapar mı yaparsa falan önerileriniz nedir?[signature][hline]res pls kaganustungel.com guild'lere özel ücretsiz web alanı ve subdomain, çok yakında.. guild.gen.tr blog siteniz: www.geyk.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 1. soruda SLI tabi ki, tartışma götürmez. 2. soruda da Samsung...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: myster1o, 20 Eylül 2005 03:34 tarihinde demiş ki: 1 tane 256mb gigabyte x800 pci-ex almak mı yoksa 2 tane 128mb 6600gt almak mı daha mantıklı? anakartım sli ben bunu anlayamadım 2 tane AGP ekran kartını ne yapacaksınki? Hadi birini PCI birini AGP aldın diyelim ama RAM gibi ikisini birden takınca 256Mb olmazki?[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space [Bu mesaj Lonely tarafından 20 Eylül 2005 03:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Bu arada unutmuşum, kasa güzel, hatta şu an onu kullanıyorum ama PSU'yu 450 ya da yukarısı alman daha mantıklı olacaktır. Tabi Aopen'ın PSU'ları vadettikleri kalitede ama piyasadan 750W diye aldığın dandik bir materyal 320 falan çıkabilir. O yüzden değiştireceksen kaliteli bir marka PSU al.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 AOpen kasaları sevmiyorum ben. bir süre sonra somun yerleri gevşiyor o zamanda ses yapıyor. Thermal Take, FeeL yada ASUS rullz...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: Lonely, 20 Eylül 2005 03:40 tarihinde demiş ki: said: myster1o, 20 Eylül 2005 03:34 tarihinde demiş ki: 1 tane 256mb gigabyte x800 pci-ex almak mı yoksa 2 tane 128mb 6600gt almak mı daha mantıklı? anakartım sli ben bunu anlayamadım 2 tane AGP ekran kartını ne yapacaksınki? Hadi birini PCI birini AGP aldın diyelim ama RAM gibi ikisini birden takınca 256Mb olmazki? hayır şimdi 1 tane 128mb 6600gt tdh extreme pci-ex var tamam mı şimdi bak dupe le onu aynısından 1 tane daha oldu mu :D şimdi koy 2 sini de anakarta oldu mu şimdi :p yani 2 si de tıpatıp ikiz öle koyucam agp de diel pci-ex gerçi anlamıorum pcie ile agp arasındaki farkı ama pcie daha iyiymiş galba[signature][hline]res pls kaganustungel.com guild'lere özel ücretsiz web alanı ve subdomain, çok yakında.. guild.gen.tr blog siteniz: www.geyk.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Ben 3 sene Aopen 600B kullandım, sonra daha üst modele geçtim. KAsam uzay kasa olmaya yakın, donanım işi yapıyorum. Sana öyle denk gelmiş. Asus'un gürültüsüne ve fan pislenmesine hiçbir kasa yetişemez. Bu bağlamda bir tek TT'ye olabilir derim ama Aopen için tutarsız önermeler olmuş.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: Lonely, 20 Eylül 2005 03:40 tarihinde demiş ki: said: myster1o, 20 Eylül 2005 03:34 tarihinde demiş ki: 1 tane 256mb gigabyte x800 pci-ex almak mı yoksa 2 tane 128mb 6600gt almak mı daha mantıklı? anakartım sli ben bunu anlayamadım 2 tane AGP ekran kartını ne yapacaksınki? Hadi birini PCI birini AGP aldın diyelim ama RAM gibi ikisini birden takınca 256Mb olmazki? SLI bir görüntü teknolojisi. Bu yöntemle, grafik iki eş karta dağıtılıyor ve tek kartın yapabileceğinin kat be kat üstü bir rahatlık ile görüntü kalitesi elde ediliyor. Tek kart yerine SLI her şekilde daha iyi... Tek sorun şu, oyunlar dışında (son dönem), SLI ve Crossfire destekleyen yazılım olacak mı? Photoshop, MAx gibi boyut ve çizim uygulamaları kesin gerçi de... Düşünmek lazım.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: myster1o, 20 Eylül 2005 03:44 tarihinde demiş ki: hayır şimdi 1 tane 128mb 6600gt tdh extreme pci-ex var tamam mı şimdi bak dupe le onu aynısından 1 tane daha oldu mu :D şimdi koy 2 sini de anakarta oldu mu şimdi :p yani 2 si de tıpatıp ikiz öle koyucam agp de diel pci-ex gerçi anlamıorum pcie ile agp arasındaki farkı ama pcie daha iyiymiş galba ikisini birden nasıl koyucan? Bi anakartta bi tane PCI-Ex olur. Hadi diyelim 10 tane PCI-Ex var. Sen 10 tane ekran kartıda taksan sonuçta bi tanesini kullanıcan. Eskiden olsa opengl kartımı takıon dicem ama onlarda kalmadıki piyasada?[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ya SLI PCI-Ex gerektirmiyormu? benmi yanlış biliorum?[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 yok şimdi bak yeni anakrtlarda SLI teknolojisi var 2 tane ekran kartı takabliosun dual pciex 16 slotu var[signature][hline]res pls kaganustungel.com guild'lere özel ücretsiz web alanı ve subdomain, çok yakında.. guild.gen.tr blog siteniz: www.geyk.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ee senin 6600gt dediğin AGP değilmi?[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 SLI destekli anakartı varmış. 2 ekran kartı takabilir.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 öh 6600 ile karıştırdım pardon[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 SLI teknolojisi Pci-e bağımlı değil. Bunun yanında, Pci-e - AGP çevirici yöntemler var artık. Hatta ve hatta, AGP diye aldığımız birçok kart, aslında Pci-e üretilip ek köprülerle AGP uyumlu hale geitirilip satılıyor.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 kısacası hangisi makbul şu an?[signature][hline]res pls kaganustungel.com guild'lere özel ücretsiz web alanı ve subdomain, çok yakında.. guild.gen.tr blog siteniz: www.geyk.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 SLI... Paran varsa, öyle al tabi...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 agp yavaş yavaş kalkıyor zaten tavsiyem sli kullan fantazik bişi olur ama daha iyi olur ama hız farkını gözle görebilceğini sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar