salihb Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 arkadaşlar ya bana yardım edin lvl 60 mage arıyorum ..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 pazar alanı var bak yukarıda oraya bak satan birini bulursun[signature][hline]nick:yocas level:59 race:assasin np:9125 clan:yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dontgo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 salih ben xigenonda el morad lvl 61 lycoan +7 ve dier itemlı bi tane acil satıyorm(pazar alanında ilk sayfada özellikleri varda o özellikler deişti epey :D:D). Senin özelinede msg attım ama balonlu üye olduun için burayada atayım belki özeli okumazsın. [email protected] (özeline yanlışlıkla hotmail yazmış olabilirim yahoo.com.tr olacak düzeltilir) Mailden yada özelden bana msg atarak konuşalım yanlız çok acil. Lütfen cevabı özelden veya mailden yaz ki burayı devam ettirmemiş olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar