Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Speaker yardımı...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"WITSOUND, WS-410 2700W 4+1 SPEAKER"
bu speaker ile ilgili bilgi yazabilir misiniz ltf? ya da bir link verseniz de olur. Karizma'da sadece fiyat var bilgi yoq...[hline]Freedom holds on a Harley's wings
Mesaj tarihi:
dediğin speaker la ilgili bir kaynak yok sadece bilmeni istedim,
4+1 lerin en iyisi creative 20 milyon daha ver daha iyisini al ucuza gittikçe ses kalitesi düşüyo.Creative ses de birinci,tavsiye ederim[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand.
Mesaj tarihi:
tamam, bu arada nası yerleştircem onnarı benim bilg. arkası düz yane önü duvara yapışık arkası boş (anlayana :) ) 2 sini öne koyucam ama öbürlerini napiim yan duvarlara mı sabitliim?[hline]Freedom holds on a Harley's wings
Mesaj tarihi:
ya bende de incanınki var bu günlerde monitörün ben monitöre baktığım zaman sağındaki hoparlörden çok az ses çıkıo test die bişicik var bu az ses çıkana tıklıom sadece ondan ses gelmesi gerekirken diğerinden ses gelio ses kartım eraltek ac97[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
Mesaj tarihi:
saolun, bugün aldım hoparlörleri, philips A2-510 4.1 SPEAKER inspire'dan daha iyi çünkü insipre'ın bassı patlak ses verio biraz açınca... philips biraz daha iyi, ama yine de tam test şansım olmadı, tavsiye düşüncelerinizi bekliyorum... :) umarım param boşuna gitmez[hline]Freedom holds on a Harley's wings
  • Yeni Oluştur...