borntoride Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 "WITSOUND, WS-410 2700W 4+1 SPEAKER" bu speaker ile ilgili bilgi yazabilir misiniz ltf? ya da bir link verseniz de olur. Karizma'da sadece fiyat var bilgi yoq...[hline]Freedom holds on a Harley's wings
Jarlaxle Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 4+1 alıcaksan creative 4400 al derim[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand.
borntoride Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 sen de haklısın ama boşu boşuna 20 milyon fazla vermiim dedim (peeeh çok para :) )kaynak varmı?[hline]Freedom holds on a Harley's wings
Jarlaxle Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 dediğin speaker la ilgili bir kaynak yok sadece bilmeni istedim, 4+1 lerin en iyisi creative 20 milyon daha ver daha iyisini al ucuza gittikçe ses kalitesi düşüyo.Creative ses de birinci,tavsiye ederim[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand.
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 birince degil ama o speakerdan daha iyidir creative[hline]
borntoride Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 tamam, bu arada nası yerleştircem onnarı benim bilg. arkası düz yane önü duvara yapışık arkası boş (anlayana :) ) 2 sini öne koyucam ama öbürlerini napiim yan duvarlara mı sabitliim?[hline]Freedom holds on a Harley's wings
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 aralarinda mesafe olsun monitorun 1 er metre soluna sagina koy[hline]
borntoride Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 biraz da odanın sağ tarafında kalıyorum demek ki sesi ortalamak için balansı biraz sola vermek lazım[hline]Freedom holds on a Harley's wings
senko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 ya bende de incanınki var bu günlerde monitörün ben monitöre baktığım zaman sağındaki hoparlörden çok az ses çıkıo test die bişicik var bu az ses çıkana tıklıom sadece ondan ses gelmesi gerekirken diğerinden ses gelio ses kartım eraltek ac97[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
borntoride Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 saolun, bugün aldım hoparlörleri, philips A2-510 4.1 SPEAKER inspire'dan daha iyi çünkü insipre'ın bassı patlak ses verio biraz açınca... philips biraz daha iyi, ama yine de tam test şansım olmadı, tavsiye düşüncelerinizi bekliyorum... :) umarım param boşuna gitmez[hline]Freedom holds on a Harley's wings
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 OLM GİT CREATIVE AL ONLARLA BIRLIKTE TRIPOD VERILAR O TRIPODLARA OTUTTUR ISTE ARKADA[hline]Mazda Namazda® .::. Liselim .::. Dev Fatih :hrr:
borntoride Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 dediğim gibi boğuk ses verio bassları, gerçekten philips'in sesi iyi...[hline]Freedom holds on a Harley's wings
Öne çıkan mesajlar