Fiercewind Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Oynamış olan varmı? Görmüş fln.........hiçmi yok?hiçmi? hiç.......hm....vardır yaw[hline]Eraq, 09 July 2003 17:56 tarihinde demiş ki: ne baarıyon bonkıraşır :P ah gözüm çıkmış :D Dellenenrüzgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Ben oynadım ve fazlada beğenmedim..tabi kişiye görede değişir..Biraz oyun çocukça oyunda tüm diyarlardan kahramanlar var{guffy,herkül,squall] ama bunlar farklı kişilik farklı rollerde,sen bir çocuksun ve bu heroların dünylarına gidip yardım ediyorsun,Düşmanında heartless diye gölgeye benzer yaratıklar oyunun temaları daha cartoon daha çocuklara özel[heronun silahı bir anahtar şeklinde bir kılıç] daha fazla bilmiyorum çünkü 1 gün oynayıp blockbuster'a geri verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 haklısın acayip çocuksu ama gel görki ! FF serilerindeki bütün adamlar mevcut orda yane buda demek oluyoki eski sesi olmayan ff serilerindeki adamları seslendirmişler :) Sırf Squall sesi duymak için oynamadım değil... bilmiyorum size neler ifade eder :)) [hline]"Do not fear, my son! Awaken the dragon inside For he may guide you, being the worlds hidden eye Through a dark time, when mankind is bleeding within Oh little dreamer..." [Bu mesaj Fiercewind tarafından 22 July 2003 02:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar