senter Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ah be üst topicleri okudum falanda kısmayın ama hikaye..okumakla bakmakla birşey öğrenilseydi inanın öküzler makinist falan olurdu sanırım..su yaşamda hayatta bir kişiye güvenmeyeceğim..sadece okumaktan bunu annadım.gelen gidiyor.giden gelmiyor.olay bundan ibaret :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 hum tüm bu yazılanlardan bunu çıakraman bence çok düz mantık olmuş.[signature][hline][b][u][i]Dark Elf-As I Walk Through The Valley Of Death.... I Am Searching My Light.... In My Darkness.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paso kitap okumakla bir şey olmuyor ne yazıkki, onları hayata geçirebilmek lazım![signature][hline]Vermediğiniz şeyi alamazsınız, kendinizi vermeniz gerekir. Devrimi satın alamazsınız. Devrimi yapamazsınız. Devrim olabilirsiniz ancak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Buradakilerinde öyle bişeyy savunduğunu zannetmiyorum zaten.[signature][hline][b][u][i]Dark Elf-As I Walk Through The Valley Of Death.... I Am Searching My Light.... In My Darkness.... [Bu mesaj Villians tarafından 20 Eylül 2005 00:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 bence okuyanlara hakaret ediyorsun. bende cok nadir okurum. ama burda yazan insanlara cok ama cok ozeniyorum. içlerinden gecenleri cekinmeden korkusuzca yazabiliyorlar ve inanın hepsini tek tek okuyorum. yazma taraftarı değilim. ama bi gün yazarsam büyk bi patlama olacaktır eminim :D[signature][hline]Tıkla ve sayfanın sonuna bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Yaz kardeşim sende :) güzel olur böyle şeylere değer verenler azalıyor gün geçtikçe.[signature][hline][b][u][i]Dark Elf-As I Walk Through The Valley Of Death.... I Am Searching My Light.... In My Darkness.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 yazıcam yazıcam ama saçmalamaktan korkuoyrum. inanın hepiniz cok kakiteli insanlarsınız. içinizden geleni yazıyorsunuz. kiminiz cok romantik kiminiz cok hırcın kiminiz cok hayal perest. çok fasla dostum yok ama burda inanın cok rahatlıyorum sizlerin yazılarınızı okudukca. kendimi yanlız hissetmiyorum. ve @senter gibi arkadaşlarıda kınıyorum...[signature][hline]Tıkla ve sayfanın sonuna bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 humm teşekkürler ama yorumlarını hiö göremedim ben en azından kendi yazılarım için.[signature][hline][b][u][i]Dark Elf-As I Walk Through The Valley Of Death.... I Am Searching My Light.... In My Darkness.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar