holigun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 arkadaşlar 2 gün önce başıma geldi bi papper mage üstüme doğru geliyodu spikela 2111 vurdum sora takıldım tam öldürecem adamlar perdeledi beni 4 warrior 3 assasin vurmuolarda takıldım adamlar mage kaçtı adamlar bide mesaj yazdı muhtemele dalga geiyoladı enteresan daha neler görücez bakalım yakıında offside tasınız die kestiğiniz adamdan np çımyablir:D:D:D:D:D[signature][hline]nick:yocas level:59 race:assasin np:9125 clan:yok
nui2din Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 alan savunması diye ben buna derim işte. koptummmmmmmmm
holigun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 hayır bişey değil adamlar vurmayada tırstım kalabalık gelidler vursam karşılığını acı alacam ondan kaçtım ağlaya ağlaya[signature][hline]nick:yocas level:59 race:assasin np:9125 clan:yok
nui2din Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 walla adamlara vursan 5 faulden oyundan atılırdın. sen en iyisini yapmıssın :P[signature][hline]status: blocked server: diez job: mage nation: karus level: 6x np: 35xxx clan: yok onu bulamadım işte :D
holigun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 vurmak mesele değil bazen canım sıkılıyo dalıyom kalabalığa iki papper alıp çıkıyom adamlar öle bişey yaptıktan sora öldürselerdi beni çok pis rezil olurdum düşünsene bunu sağda solda anlattıklarını ayyyyyy :D:D:D:D:D:D[signature][hline]nick:yocas level:59 race:assasin np:9125 clan:yok
Öne çıkan mesajlar