fede Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Sadece başı biraz sıkıcıydı. Uçakta geçen sahneler gayet güzel bgerilim veiyodu. Sonu ise klasik scream kovalamcalarına benziyodu ama kötü değil yani Genel olarak filmi beğndim diyebilirim[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... -Ömer Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 macera olarak güzel bir film, öyle kovalamaca falan; ama ben bişeye çok takıldım: [spo1=salla]Şimdi bunlar otel odasını füzeyle havaya uçuracaklarsa neden odayı değiştirtmekle kasıyolar.. Hotelin konumuna, odaların büyüklüğüne göre bana öyle geliyoki bunlar her taraftan vurabilirler odayı, karaya dönük bir oda olsa onlar için daha rahat değil mi? Tabii hiç penceresi olmayan bir odada kalacaklardı ise bilemem.. Ayrıca ne mallık ki adam lar deniz yoluyla kaçmaya çalışıyolar, sen füzeyi yolla otele sonra bi de denizden kaçmaya çalış ertrafta tek başına öyle sırıtırken.. bi git yaa! [/spo][signature][hline]Nasıl? Neden?... Nerede? Gang Gangstar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Odcu sen takılma bi yerlere, gel bizde tekrar tekrar izleriz.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! [Bu mesaj elektrot tarafından 19 Eylül 2005 11:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 izlemem ben bi daha bu filmi :) biz sana geldiydik de sen yoksun[signature][hline]Nasıl? Neden?... Nerede? Gang Gangstar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Yarına ordayım, SG-1, Atlantis ve 4400'lerimle beraber. Gece Uçuşu da yanımda.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 fragmanda izlediğim kadarıyla sin city e benzettim. we oldukça güzel bi filme benziyor[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mitin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 güsel bi film diil bence, islemeye değmes[signature][hline]Muhacirler kayıp edilmiş toprakların kutsal hatıralarıdır. Mustafa Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 değer be yapma filmcağıza[signature][hline]o_O | Spoon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar