Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

guild wars ile ilgili bi kac soru

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
biliyorum sticky topicde bu konunun cevabi var fakat pekde guvenmiyorum ona cunku official sitedan bakilip yazildiginda dedikleri tam tutmuyor sistemim

512mb ram
64mb geforce4 mx440
2ghz

aceba aramizda bu sistemle oynuyan yada bu sisteme yakin olan biri varsa lag veya takilma sorunlarini ne sIklIkla yasadigini söylüyebilirmi yani rahat oynuyabilirmiyim herseyi kisarim grafikde falan önemli degil takilmada olsun arada ama paso olmasin buarada internetim 256 adsl su an birkac sebepden dolayi(hepiniz tahmin edersiniz) mmpoglara biraz ara verecem fakat guildwars aylik para falan istemedigi icin guild wars oynuyabilirim. eger almayi kesin kararlastirirsam biri bana istanbulda bu oyunu bulabilcegim yeri ayrintili bir sekilde pmlerse cok sevinirim bi topicde buldum pek anlamadim :)
simdiden tessekurler

[Bu mesaj xieon tarafından 18 Eylül 2005 10:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ben oyunun trial versiyonunu oynuyorum ve kendimi epey kaptırdım level 5 oldum. Oyun cok guzel siparişimi vermiştim zaten daha once. Neyse asıl konu:

Sistemim:
2GHz işlemci
256MB ram
64MB mx440 ekran kartı
256 ADSL

Sanırım ekran kartı aynı. Senle aramızdaki tek fark ram ve bu sistemle lag falan olmuyor ayrıca grafikleri de kısmam gerekmiyor. Su anda client ile oynadığımdan ötürü sadece sehirlere girerken ilk 5 saniye biraz takılıyo sonra sorun olmuyor.
  • Yeni Oluştur...