demokan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 teli bugün gittim aldım her şey iyi hoş size bir sorum var tel defterimde biri aradığı zaman kayıtlı olmasına rağmen direk numarası çıkıyo rehbere girincede direk kartvizizt yok yazıyo ben seçeneklerden sım rehberi diyince isimler çıkıyo bu sorunu nasıl ahlelderim biri aradğında ismi çıkmıyo yane:( diğer sorumda kutusundan bluetuot kablosu var bu kaployu takip bilgisyara resim atmam için ayrı bi aygıt lazımmı yoksa programmı lzm bi yardım ederseniz sevincem iyi günler dilerim..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 SIM rehberine girince seçeneklerden hepsini seç, ve ordaki rehbere kopyalamma seçeneğini seç. Böylece telefon hafızasına da kayıt olucaklar Kablo ile bilgisayar bağlantısı için de telefonla beraber gelen CDyi kullanmalısın Eğer CD yoksa Nokia web sitesinden kablo için sürücü ve PC Suite programını çekmen gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demokan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 eyw hoca dediklerini yaptım ancak windows 98 kullanıyoum 98de yapma şansım yok galiba diğmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Evet şimdi baktım da PC Suite 2000 ve XP içinmiş PC System Requirements Available hard disk space: 250 MB (file size approx 25 MB) Operating system: Windows 2000 (service pack 3 or service pack 4) or Windows XP (Professional or Home Edition) (service pack 1 or service pack 2) Connection methods: USB cable, infrared, or Bluetooth Supported Bluetooth software (Bluetooth stacks): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demokan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 bu konu hakkında başka bilgisi olan yoksa ben xp yükleyim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 bluetooth süx usb rulz :D[signature][hline][b]günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar