Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diez Sinirmden öLecemmmm

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bilinçli sanırım dışarda kalanları sinir ettirecek
içerdekileri rahatlatacak sözde :)
gel soldat oyna böyle durumlarda :D[signature][hline]Hallelujah
x3tx3y x3kx3ux3rxw3xa3!!
Mesaj tarihi:
Muhahah Bence sen Diezi Çiçek Böcek ..... xD Bide Bizde Giremiyoz Topicmi acalım yanee Bosverrr[signature][hline]Nick:Undertaker
lvl:6x
Server=Xigenon
Nation=Karus
np:2***
Clan:Number1

My love ;)
Mesaj tarihi:
La savaşı bekLioz bütün hafta a.k. savaşa 10dk. kaLdı haL agiremios böyLe işin ta anaıajkfahatat7ı16781rjhs< agf725783bn 1tv756178c5h78162cnh6vb8278wnrvb 2
Mesaj tarihi:
bizde beramus ta 1 saat /savaş suresi/ diil tum gun o hatayı verio savaş bitio invaded a giderken dc girmeye calısınca :D aynı hata :D[signature][hline]
orc olmak insanlığa aykırı :D

55 sin vercem beramusta 53-55 arası bi warrior lasım diez ya da xig. cypher da olur :D
Mesaj tarihi:
aßi onu ßunu ßırak ßen empire olmadan önceki dc oldugum günleri öslüorum ya. ßırak tam character seçicem Current zone hatasi veriyo. Öteki servera Giricem Toooooo many users dio Ke oyun ßıraktırır... Adminler Sayesinde Zaten Oyunu ßıraktık...[signature][hline]Nick:RiveriaS
nation:Karus
Np:1xxxx
Char Durumu:Admin Saolsun Şifremi Deiştirdi
Mesaj tarihi:
ya bana savaşa girerken beramusta öle bi hata verdiki şatım sonu ilginçtir 10061 deil 265 le bitiyodu :D[signature][hline]Server:Beramus
Clan:TeRaPi
Grade:2
Name:baddal31
Job:Paper mage

Mesaj tarihi:
Myko ya gelin yaf ben tak kaldım türk yok lag yoq :P
aga party pls yok fiyatlar çok ucuz cidden solo pk yaparsınız 1 gün abyss kasmakla mesela 1 mage in scroll ihtiyacı çıkıyor gelin buraya buffy ve ben yanlıs kaldık :([signature][hline]Hallelujah
x3tx3y x3kx3ux3rxw3xa3!!
  • Yeni Oluştur...