Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 yemişim böyle gençliği. + duygularını bu şarkıyla döken gençliği 2 kere yemişim.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. [Bu mesaj Sly-One tarafından 19 Eylül 2005 18:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 edik: biras önyargılı davramısım üzgünüm [Bu mesaj Zephyros tarafından 19 Eylül 2005 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 düzgün bir tartışma içine girmek bile mümkün degil bu eziklerle ya...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 sadece konuyu açan kişiye cevaben attım mesajımı. onun dışındaki mesajları okumadım bile. onun haricinde kimseyi ezme gibi bi problemim yok görüşümü belirtttim. sevmiyorum bu bunalım sistemin a.k. ve pes edici mantığı. herkes aynı kötü sistemden geçiyor sonuçta kimsenin bir farkı yok. onun dışında üzerine alınıp bana laf edenler pm den dertlerini bir kez daha adam gibi anlatsınlar bakalım. bu arada ezik bana dediysen mesajımdan alınacak birşeyler bulmuşsun demek ki o senin sazanlığın olmakla beraber yüzüme söylersen o zaman daha memnun kalırım.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 wazgeçtim. tırlatan tırlatsın madem. öyle club şarkısıyla da içini boşaltsın hatta hha. [Bu mesaj Sly-One tarafından 19 Eylül 2005 19:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ne demek istediğimi anlamadan ezik diyen ezik townwatch.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar