Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rogue için 1-2 soru

demonizer

Öne çıkan mesajlar

said:
Juzzam, 18 Eylül 2005 14:38 tarihinde demiş ki:
3.5k hp rogue için bence pek iyi değil. Karakterim mage buffsız hp 4.1k

Yanlış anlamaya mahal vermeyelim. Senin rogue un kötü demiyorum 3.5k bence mage için iyi fakat rogue için kötü bir hp.
cloth itemler resist ve stamina bakimindan daha zengin itemler icerirken leather itemler de stamina ve resist bakimindan cloth kadar zengin degil. 3.5k+ iyi yada kotu kimisine gore degisir ama bana yeterli. hic bir zaman hit point bakimindan sorun yasamadim. benim isim uzun sureli combat degil nasil olsa. rogue`un amaci zaten uzun sureli combat degil gerci. zaten stamina itemlerimi dungeon gibi yerlerde kullanirim ki o zaman 5k+ oluyor.[signature][hline]Server: Burning Legion

LvL 60 Nightelf Rogue
Guild: Invadoria

http://wow.allakhazam.com/profile.html?162005
Sosyal ağlarda paylaş

Zenedar Serverinda karakteri olan arkadaş varsa , seve seve backstab damage imi gösterebilirim , burada yalan söylememi gerektirecek bir şey yok sanırım , bu yüzden inanıp inanmamak size kalmış ,
AP - Crit dengesine gelince , eğer ki coldblood talentiniz yoksa ( bende olduğu gibi ) Ambush ve backstabin critlemesi şansa bağlı değil Delidumrul'un da söylediği gibi matematiksel hesaplara bağlıdır -ki bu değeri yükseltmek sizin elinizde olan birşeydir , kalkıp sadece AP veren itemlarla 700 Ap li rogue um var 800 damage veriyorum dersen bu çok normal , ben crit değerlerden bahsediyorum eğer kimi itemlari Crit , kimilerini de AP için seçersen üzerinde mükemmel bir Crit - AP dengesi oluşuyor , bu yüzden bir sete yüklenmemekten yanayım , toplama item da olsa 25 % düz crit chance , ve bütün BS ambush damage , crit talentlarını aldıktan ve ekipmanlarını buna göre ayarladıktan sonra burada bir daha görüşelim damage konusunda ,

Dediğim gibi Rogue var , rogue var sword kullanacaksanız bu sizin instant kill rogue olmadığınızı gösterir , combat buildina gidip bir görün bakalim 5% parry 5% evasion ile bir warriorun karşısında ne kadar durabileceksiniz , bir de Dagger kullanan ( Gerçek Rogue ) olarak oyunamayı deneyin , hangisi daha çok zevk verir bilemem ama , Assassin her zaman assassindir , benim gözümde ... Dagger şart[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin.
®Stalker®
Khasperet The Drow Assassin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Stalkerx, 18 Eylül 2005 16:46 tarihinde demiş ki:
Zenedar Serverinda karakteri olan arkadaş varsa , seve seve backstab damage imi gösterebilirim , burada yalan söylememi gerektirecek bir şey yok sanırım , bu yüzden inanıp inanmamak size kalmış ,
AP - Crit dengesine gelince , eğer ki coldblood talentiniz yoksa ( bende olduğu gibi ) Ambush ve backstabin critlemesi şansa bağlı değil Delidumrul'un da söylediği gibi matematiksel hesaplara bağlıdır -ki bu değeri yükseltmek sizin elinizde olan birşeydir , kalkıp sadece AP veren itemlarla 700 Ap li rogue um var 800 damage veriyorum dersen bu çok normal , ben crit değerlerden bahsediyorum eğer kimi itemlari Crit , kimilerini de AP için seçersen üzerinde mükemmel bir Crit - AP dengesi oluşuyor , bu yüzden bir sete yüklenmemekten yanayım , toplama item da olsa 25 % düz crit chance , ve bütün BS ambush damage , crit talentlarını aldıktan ve ekipmanlarını buna göre ayarladıktan sonra burada bir daha görüşelim damage konusunda ,

Dediğim gibi Rogue var , rogue var sword kullanacaksanız bu sizin instant kill rogue olmadığınızı gösterir , combat buildina gidip bir görün bakalim 5% parry 5% evasion ile bir warriorun karşısında ne kadar durabileceksiniz , bir de Dagger kullanan ( Gerçek Rogue ) olarak oyunamayı deneyin , hangisi daha çok zevk verir bilemem ama , Assassin her zaman assassindir , benim gözümde ... Dagger şart
kimse size yalan soyluyorsun demedi zaten. 520 ap bir dagger rogue icin heleki barmen kullanan icin cok az oldugunu belirtti / belirttim. ve gercektende az. ayrica rakibe vurdugunuz critical orani sadece matematiksel olarak degil rakibinizin armor/armor reduce orani/defans/block`una gore degisir. istediginiz kadar critical kasin full defans giden bir warrior`a surekli olarak critical hit atamazsiniz.
ayrica attack power`in ne kadar onemli bir fark olustugunu merak eden kisilere onerecegim site;

http://www.sk-gaming.com/wow/rogue/[signature][hline]Server: Burning Legion

LvL 60 Nightelf Rogue

Sosyal ağlarda paylaş

Zaten bir Rogue olarak işim Caster Class ları öldürmek warrior paladin gibi armor değeri yüksek adamlara verdiğim , vereceğim 800 900 BS damage a sevinmek değil ... Caster öldürecekseniz de Crit lazım

Edit : Eğer o AP ile o damage i veremezsin diyorsanız ve ben de veriyorum diyorsam bu size göre benim yalan söylediğim manasına gelir ...
[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin.
®Stalker®

[Bu mesaj Stalkerx tarafından 18 Eylül 2005 18:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Her class her classı almalı bana kalırsa , benim işim caster kesmek deyip bırakırsan orda kendin kaybedersin..
Warior almak ayrı bi ytnek meselesi rogue la , ama bana kalırsa 1 ambush 1 bs ile adam almaktan çok daha zevkli , wariorla - paladinle vs yapılan duel//pvp ler..
Ha şu da var bi classa sen bol bol dodgela bi classa da sen dodgelayana bas talent koy yalan op yln olsun denirse o işte de bi yanlışlık vardır bana göre.. Mage blink attıgında auto crip yese roguedan ne hisseder mesela ^^
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Stalkerx, 18 Eylül 2005 18:46 tarihinde demiş ki:
Zaten bir Rogue olarak işim Caster Class ları öldürmek warrior paladin gibi armor değeri yüksek adamlara verdiğim , vereceğim 800 900 BS damage a sevinmek değil ... Caster öldürecekseniz de Crit lazım

Edit : Eğer o AP ile o damage i veremezsin diyorsanız ve ben de veriyorum diyorsam bu size göre benim yalan söylediğim manasına gelir ...
arkadasim sana o damage`i vuramazsin diyen biri ciktimi? hadi yaz buraya bu kisi sen bu damage`i veremezsin diyen varmi? hayir bunu niye sorun ettin anlamiyorum. 520 ap dagger kullanan icin yetersiz derecede az dedim sana. ki bir cok dagger rogue oynayan kiside aynisini diyecektir.
ayrica o damage i vuramazsin demedim / demedik. sana orda nasil vurdugunu merak ettim demis. kelime oyunu oynamak hosunami gidiyor anlamadim ki? hayir derdin kavga cikarmaksa kusura bakma ama ben yokum ugrasamam seninle. yok eger mantik cercevesinde konusalim diyorsan buyur ama dogru yaz.[signature][hline]Server: Burning Legion

LvL 60 Nightelf Rogue

Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle sağolun arkadaşlar mesajlarınız için..
anladığım kadarıyla genelde herkes dagger rogue lar için attack power dan yana, bildiğim kadarıyla da bloodfang ve nightslayer gibi itemlar da direk +32 vs.. attack power vermiyor

o zaman şu an ki itemlarım lamı kalayım yani(örnek devilsaur vs.), mc falan yalan rogue için

yanlış mı anladım yoksa?
Sosyal ağlarda paylaş

ya peki siz dagger kullanan diorsaniz ben söle takılıyorum main hand dagger , offhandde sword(speedi 2.20) sımdı ap hıc yok bende bu yüzden casterlara cok rahat ölüyorum karakterimi briaz toplasam 57 oldum bugun işte artık başlıcam guildce yada random gruplarla scholo katılabildim kadar katılcam bide bu arada bişi sorucam sımdı apli falan daggerli konustunuz fakat warrior karşısında cok caresiz kalıyorum yada mage bunun ıcın onerınız varmı talentlerim grean ile birebir 1 tanesı dısında 1 talentı yanlıs vermısım :) onuda ileride düzelticem maddi durum düzelince de işte prep die bi olay var sanırım cast time ı 0 lıor yanı o büyü sayesınde ard arda 2 defa vanish atabılıoz yanlısmıyım?bu ardarda olayı ile kaçabilme ihtimalı yüksek oliyor fakat bi mage ile kapısırken ambushla ciikiyorum arkasından hemen blink atior spritliip gouge sallamaya calısıom fakat sheep oliorum ve adam kendini bandajlıor vs vs kullandıgım poisn da instant sizce burdaki yanlısım nedir biraz rogue vs mage pvpsindeki taktiklerinden bahsederseniz memnun kalırım :)[signature][hline]burning legion * nightelf rogue * the wicked priests
Sosyal ağlarda paylaş

ambush wur blinkten sora sprint bas vanish bas cheapshot yap.bilmiorum teoride güzel görünüo ama pratikte ne kadar yararlıdır.ben o an aklıma ne gelirse onu yaptıım için bi taktik belirtemicem sana. :)[signature][hline]Fity 60 Rogue BL
Hayat zor!
Sizce de Öyle deil mi?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Phlox, 16 Eylül 2005 16:16 tarihinde demiş ki:
520 ap ile nası 1100-1200 arası vuruyosun onu anlamadım ben. ayrıca dagger buildlerinde denge 20~ civarı crit ve 700-800 arası ap ile olur anca. bu da blue itemlarla kolaylıkla yapılır.

Bunu bana açıklar mısın peki ? Burada Türkçe konuşuluyor kardeşim , başka dil değil o yüzden kelime oyununun nasıl yapıldığını herkes görebiliyor "520 ap ile nası 1100-1200 arası vuruyosun onu anlamadım ben." ---> bunun anlamını bana söyler misin ? Rica etsem . Bu kelime oyunu değildir de nedir ?
Mantık çerçevesinde konuşalım buyrun , bir roguesunuz ve etrafınızda bir savaş var , diyelim ki Arathi Basin'desiniz , "Ben pvp adamıyım" diyip 1 paladinle 5 dakikanızı mı harcarsınız yoksa hızlı 1 - 2 CRIT (!) Bs, Ambush ile 3 , 4 caster'ı yere sermeyi mi yeğlersiniz ?

Bütün iyi rogue lara sorun , rogue un amacı zayıf olanı almaktır 9k armorlu adama verdiği 300 - 500 sefil damage la 15 dakika bir adamı oyalamak ya da " Ben pvp de warrior alıyorum , pala da yedim ama uzun sürdü " demek değil . Genel bir rogue şekli vardır , o da budur , aksini iddia eden varsa buyursun ...[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin.
®Stalker®
Sosyal ağlarda paylaş

said:
whissinn, 18 Eylül 2005 22:19 tarihinde demiş ki:
ya peki siz dagger kullanan diorsaniz ben söle takılıyorum main hand dagger , offhandde sword(speedi 2.20) sımdı ap hıc yok bende bu yüzden casterlara cok rahat ölüyorum karakterimi briaz toplasam 57 oldum bugun işte artık başlıcam guildce yada random gruplarla scholo katılabildim kadar katılcam bide bu arada bişi sorucam sımdı apli falan daggerli konustunuz fakat warrior karşısında cok caresiz kalıyorum yada mage bunun ıcın onerınız varmı talentlerim grean ile birebir 1 tanesı dısında 1 talentı yanlıs vermısım :) onuda ileride düzelticem maddi durum düzelince de işte prep die bi olay var sanırım cast time ı 0 lıor yanı o büyü sayesınde ard arda 2 defa vanish atabılıoz yanlısmıyım?bu ardarda olayı ile kaçabilme ihtimalı yüksek oliyor fakat bi mage ile kapısırken ambushla ciikiyorum arkasından hemen blink atior spritliip gouge sallamaya calısıom fakat sheep oliorum ve adam kendini bandajlıor vs vs kullandıgım poisn da instant sizce burdaki yanlısım nedir biraz rogue vs mage pvpsindeki taktiklerinden bahsederseniz memnun kalırım :)

Fitinin dediği taktik mantıklı , Mage ile kapışacaksan silahlarının birinde mind numbing , diğerinde crippling poison olmalı , tercihen ben maine crippling , offhande mind numbing sürerim , sebebi main hand daha çok vuruş yaptığından crippling yedirmek daha kolay oluyor , rogue için en ölümcülü de crippling , yeni blink atmamış bir mage e cheap ile başlamak mantıksız olur , Blink özelliğini yeni kullanmiş bir mage görürseniz Cheap Shot konusunda içiniz rahat olsun , ama Casterlara genelde Ambush ile başlayın arkasından Backstab ( Dagger build için , Swordların mage karşısında şansı nedir bilemem ) , ölmediyse thistle tea 2 backstab daha -ki genelde ölüyorlar :)
Eğer initiative özelliğiniz varsa ve şanslıysanız Ambush 2cp verecektir üstüne bir cp Backstab'den gelir , 3 cp eviscerate ile de hem +25 energy gain , hem de olası bir critle 800 - 1000 arası bir damage yakalayabilirsiniz , aksi taktirde 3cp nizi harcadığınız için pişman da olabilirsiniz , ama unutmayın Thistle Tea her zaman Rogue ' un en kullanışlı malzemelerindendir[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin.
®Stalker®
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca şu anda karakterim kesinlikle hazır değil , daha bir çok eşya gereksinimi var , fakat bazı sebeplerden ötürü bunları alamadım , 520 AP bir rogue için bence de az , ama crit vuramayan ve 800 AP si olan bir rogue dan çok daha iyidir tahminimce ...[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin.
®Stalker®
Sosyal ağlarda paylaş

Ya kavga çıkarma hırsı falan değil bu ekranda gördüğüm damage dan bahsediyorum size , yalan söyleyecek halim yok kalkıp warriora vurdum diyen de yok bu damage'ı
Yahu Rogue un R sinden anlamayan adamlar yazmasın kardeşim böyle şeyler isyan edicem artık ya , Dual Sword rogue muş yok combat rogue muş nedir abicim bunlar allah aşkına amacınız PVP mi? , PvE mi ? buna karar verin , rogue nedir ne yapar bunları öğrenin , ondan sonra kalkıp burda polemik ortamı oluşturun .
Cahilin lafı çok olur , mage'e warlock'a priest'a bu damage lar , Warrior'a paladin'e deil ok ?
Rogue oynatan adam , rogue oynattığını bilir kime dalacağını bilir ... gel zenedara görelim Bs damage nedir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...