Breth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Merhaba arkadaşlar ben forumlarda yeniyim ve bilgisayarlarda daha yeni haşır neşir oluyorum size bişi sormak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. Ben Knight Empire oynarken cpu kullanımı %100 vuruor ve oyun çok fazla takılıor acaba neden oluor ve önerileriniz nelerdir ? ( Amp sempron 2600 + işlemci kullanıyorum ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 bende de amd 64bit 3000+ var aynı sorun bende de var herkeste var doom 3 o kadar kastırmıyo makinayı be oyunun hatası kesinlikle. deli gibi cpu yiyor oyun. alt tab yapınca internet explorerı bile 4-5 sn de açıyor. seninle ilgili bir şey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Peki bu sorun ne zaman düzelecek? Yada düzelecek mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 64 bitlerde böyle birşey olduğunu,oyunları yavaş çalıştırdığını daha önce duymuştum.Nedenini bilmiyorum.Darkhardwareden felan araştırsanız,bulursunuz büyük ihtimal.[signature][hline]i was born ready...Human not anymore.. 5000 km back and i will not mercy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar