rallici Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 bu gm daha ezik ezik işareti bilem var ama adam static,süper ve frost nova atıyor master skill desen master skill slında resmini görün http://img266.imageshack.us/my.php?image=gmyebakgmyeibnegm7sx.jpg gm isede gmlini bilsin
Shakkil Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 gm değil o gördüğün. sadece skill bug'ı kullanan biri.[signature][hline]Dretkag / Hunter / LvL 5x / KanKardesligi / Deimos Shakkil / Elemental Lord / LvL 6x / BiatchKnights / Ares
TheDukeWillIAm Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Yanlıs shake... Skıll bug sadece we sadece o skıllerı açmıssan olr mesele sen ewde oynuosun gidiosun bi net cafede reskıll yapıyosun ama ewde hala o eskı skıller war işte skıll bugı budur boolece mageler 3 nova bireden atabiliolar lutfen once arastırın kulaktan dolma bilgileri sooleyip de dier arkadaslarımızı yanıltmayalım :o)
TheDukeWillIAm Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 pardon ismini yannıs yazmısın shakkıll olacaktı:D:D:D:D:D
LamicimiYok Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Reg Editten bi kaç oynama yapılıyormuş bakınız alt topiclerden 20 lvl mage nova attı artı bakınız imza[signature][hline]Ayşe Fatma Semiha, Haydi Bug Yapmaya
TheDukeWillIAm Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 hmm... gerçi soolediini sadece gmler yapabilio gibi geldi bana ama ztn baskası da yapamaz skıll bugı o skıılı açmaya yetecek kadar lvl e sahip olmazssan kullanaman bu nu da iiddia edıorm eger biri yannısını soolerse buyursun açıklasın bu benım fıkrım yannıssam açıklayın
LamicimiYok Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: TheDukeWillIAm, 19 Eylül 2005 16:58 tarihinde demiş ki: hmm... gerçi soolediini sadece gmler yapabilio gibi geldi bana ama ztn baskası da yapamaz skıll bugı o skıılı açmaya yetecek kadar lvl e sahip olmazssan kullanaman bu nu da iiddia edıorm eger biri yannısını soolerse buyursun açıklasın bu benım fıkrım yannıssam açıklayın Hayallerini yıkmak istemezdim ama Bu oyunda bug çok Tık Pls[signature][hline]Ayşe Fatma Semiha, Haydi Bug Yapmaya [Bu mesaj LamicimiYok tarafından 19 Eylül 2005 17:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Shakkil Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 malum forumlardan nasıl yapıldığını öğrenebilirsin. burda illegal konular yasak falan filan.[signature][hline]Dretkag / Hunter / LvL 5x / KanKardesligi / Deimos Shakkil / Elemental Lord / LvL 6x / BiatchKnights / Ares [Bu mesaj Shakkil tarafından 19 Eylül 2005 17:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: TheDukeWillIAm, 19 Eylül 2005 16:58 tarihinde demiş ki: hmm... gerçi soolediini sadece gmler yapabilio gibi geldi bana ama ztn baskası da yapamaz skıll bugı o skıılı açmaya yetecek kadar lvl e sahip olmazssan kullanaman bu nu da iiddia edıorm eger biri yannısını soolerse buyursun açıklasın bu benım fıkrım yannıssam açıklayın Gereken skill olmadan kullanabiliyorsam gereken level olmadanda kullanırım level 46 asassinle spike atabiliorum.[signature][hline]
TheDukeWillIAm Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 şimdi shakkıl arkadasım ben de o topici okudum ama bana onnarın gm olmadıını nasıl kanıtlııcaksın? ben onlara baqtım ama inanmadım bu konuyu madem biliosun ss lerle bilginle aç da bizim de haberımız olsun ayrıca shaklaban arkadasımıza hayatta basarılar diliorm sen 40 bilmem kaçsın we spike atıosun ha??? hmm biraz dusunelım... bence ya yalan ya da illegal bişeydir bu Bugdan deıl ama bekleyelım shakkıl arkadasımız açıklasın da oole bi.......
EvolutionX Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Hehehe lvl 70 olursan sende 3 çesit meteor ve yanında 3 değişik nova atabilirsin bu bir çeşit bug ben de yapacağım ama ban korkusu var :P[signature][hline]Nick : EvolutionX Server : Ares Clan : SuddenDeath Lvl : 6x Np : xxxxx
TheDukeWillIAm Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ustelık dikkatlı okursan o topici onnar da skıll bug olmadıını regedıt olduunu soyluolar
Shakkil Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: TheDukeWillIAm, 19 Eylül 2005 17:10 tarihinde demiş ki: şimdi shakkıl arkadasım ben de o topici okudum ama bana onnarın gm olmadıını nasıl kanıtlııcaksın? ben onlara baqtım ama inanmadım bu konuyu madem biliosun ss lerle bilginle aç da bizim de haberımız olsun ayrıca shaklaban arkadasımıza hayatta basarılar diliorm sen 40 bilmem kaçsın we spike atıosun ha??? hmm biraz dusunelım... bence ya yalan ya da illegal bişeydir bu Bugdan deıl ama bekleyelım shakkıl arkadasımız açıklasın da oole bi....... linki pm olarak gönderiyorum.[signature][hline]Dretkag / Hunter / LvL 5x / KanKardesligi / Deimos Shakkil / Elemental Lord / LvL 6x / BiatchKnights / Ares
istemihan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Bu oyun zaten bastan koktugundan bu tür seyler rahatsızlık vermesin. Nerde cokluk orda ..kluk[signature][hline]Clan : Osmanlı Ordusu Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :63 (Paladin) Irk :El Morad
LamicimiYok Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 burayada yazsaydın ya biz BUG severler çok seviyoruz bu tarz resimleri gerçi ordaki topic tekiler baya güzeldi belki seninkinin manzarası fln vardır :D[signature][hline]Ayşe Fatma Semiha, Haydi Bug Yapmaya
TheDukeWillIAm Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 nooldu shaklaban? hane pm atacaktın lınkı?
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 3 lü nova yapmak sadece 10 dakka :D[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Öne çıkan mesajlar