circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Buyumeye calıstım... Inandım.. Bazılarının sozle soyledıgını... Hırcınlıgımla soyledım.... Zaman gecerken... Degısmen gerek dedıler.. Degıstım.. Sev dedıler .. Sevmeye calıstım... Sonunda Unutma dedıler... Unutmadım... Baktım... Ben yokum artık... Popularite once gelir dediler... Kisiligin anlamı yokdur dediler... Neden diyemedim... Utandım ... Ogrenmeye calıstım popülariteyi.. Sadece bos oldugunu ogrendim... Ben bu sefer inanmadım.. Artık tektim... Bana inanana bulmayı yegledim... Fakat sevgıme karsılık gelmesını ıstedım... Cok sey mi istedim dedim... Hayır sadece bir yokolanı istedim... Kimsenin anlamadıgı bır seyi istedim... Hic bir zaman anlayamayacagınız birseyi....[signature][hline]Bir gun boyle diyicem:Bir takım sebeplerden dolayı aranızdan ayrılıyorum..Herseyın bır sonu var...Kapiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Durdun durdun patlattın bombayı gibi bişey olmuş ve harikada olmuş. Konu çok hoşuma gitti. haykırasım gelio benimde bazen ama kim duyor ki.. olsun kelimeler en iyi yol sanırım ellerine sağlık[signature][hline][b][u][i]Dark Elf-As I Walk Through The Valley Of Death.... I Am Searching My Light.... In My Darkness.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 vay be:) seni yazarken görmek ehe helal[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin, Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim... Sorj, 19 Eylül 2005 14:53 tarihinde birine demiş ki: yedin benim şeyimi...yemeğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Pis yazarım:)..Valla bazen ınsanın ıcınden geliyo iste :)[signature][hline]Bir gun boyle diyicem:Bir takım sebeplerden dolayı aranızdan ayrılıyorum..Herseyın bır sonu var...Kapiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar