Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BADDAL YARDIM ET!!!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
achilles961, 18 Eylül 2005 18:08 tarihinde demiş ki:
yürü be murat :D

şiiiiiiiiii osenin abin :D[signature][hline]Server:Beramus
Clan:TeRaPi
Grade:2
Name:baddal31
Job:Paper mage

Mesaj tarihi:
ben oyuna girsem msj da atmıcam da giremediğim burda olduğum için post kastığımı düşünüyosunuz :D[signature][hline]Server:Beramus

Mesaj tarihi:
ya ii ce saçmalıosunuz ya kilit pls bu arada bi ara bana birisi post kasıosun demişti ki bu da çok yanlış.ben kimse cvp vermiodu belki birileri görememiştir diye yine ilk sayfalara gelsin diye yine mesaj falan atmıştım
Mesaj tarihi:
achilles balonundan dolayidir diye düşünüyorum.
Burası KO bölümü ve KE ile de ilgili msjlar atılıyor:p neden böyle birşey yapmayı düşündün?[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg
Mesaj tarihi:
archill müthiş gidiyon baddal dan eser kalmaz diğer topiclerde böyle dwm:)[signature][hline]Server:Ares(malesef)
Nick:Chalanger7
LvL:57.5/fire Mage
Clan:TurkishTown
Nation:EL Morad

[Bu mesaj Chalanger7 tarafından 18 Eylül 2005 18:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya beyler ben sizi alamıyorum neden forum kirliligi yapıyorsunuz ayrıca bu açtıgın konu'nun ko ile alakası yok sadece forum kirliligi ve post kasmış oluyorsunuz yapmayın şunu allah aşkına yaw öff öfff ne sölesem anlamazsınız ki
Mesaj tarihi:
yeterkı emır patıcik ten uzak dursun adam resmen cevre kırlılıgı ben 8 senedır zor dayanıyom ona
bı de aynı lıse oluncz eder 12 sene ustune unıversıtede gelırse eder 16 sene
ben bıttım barı sız bıtmeyın ben halk adamıyım:D
Mesaj tarihi:
said:
achilles961, 18 Eylül 2005 19:15 tarihinde demiş ki:
yeterkı emır patıcik ten uzak dursun adam resmen cevre kırlılıgı ben 8 senedır zor dayanıyom ona
bı de aynı lıse oluncz eder 12 sene ustune unıversıtede gelırse eder 16 sene
ben bıttım barı sız bıtmeyın ben halk adamıyım:D

beyler bunun gibi keklere cvp yazmayında bu topic kitlensin veya geriye düşsün sen yarın görürsün anıl :D[signature][hline]Server:Beramus

• Yeni Oluştur...