Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmir Teknoloji Enstitüsü

diablotg

Öne çıkan mesajlar

Duyduğuma ve az önce 9 Eylül fizik bölümünü arayıp türkiye fizik derneğinden biriyle görüşeyim derken bu derneğin başkanıyla görüşmemden çıkan sonuç onun bana bu üniversitenin çok iyi olduğunu sölemesi oldu.Odtü falan iyide burası da çok iyi dedi yani ben anlattım o da evet dedi olanakları falan değerlendirirler seni dedi sizce nasıl bileniniz var mı ?[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok
Sosyal ağlarda paylaş

said:
diablotg, 14 Eylül 2005 21:42 tarihinde demiş ki:
izmir Urla daki yüksek teknoloji ben araştırma görevlisi olcam yardımcı olurlarmı sahip çıkarlarmı die merak ediyorum

bu nedir peki ? seneye arastırma gorevlisi mi olcan ?[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

okumak gerek yahu...
yani ortalaman yüksekse çok imtiyazlı bir öğrenci olabilirsin ancak hazırlık sınavı çok kazık =) eğer iytenin sitesine bakarsan (yabancı diller yüksekokulu bölümüne) muafiyet sınavını geçen çok az kişi var çoğu geçen sene okumuş kalmış yada 2 senedir hz okumuş öyle geçmiş =) (bunu numalarından anlarsın)

said:
slayer__, 13 Eylül 2005 16:41 tarihinde demiş ki:
eğer orasıysa gidersen ortalamanı yüksek tut yatay geçiş yapacakmış gibi yüksek tut adamlar elinde tutmak için sana proje başkanlığı veriyor bunu yapan bir adet elektronik haberleşmede okuyan arkadaşım var izmir yüksek teknolojide
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BoDrUmLu, 18 Eylül 2005 19:14 tarihinde demiş ki:
said:
izmir Urla daki yüksek teknoloji ben araştırma görevlisi olcam yardımcı olurlarmı sahip çıkarlarmı die merak ediyorum

bu nedir peki ? seneye arastırma gorevlisi mi olcan ?

seneye değil en son geleceğim nokta o pfff ya ben nie sana cvp yazarak zaman harcıyorum ki[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok
Sosyal ağlarda paylaş

Özetle anlatiim üniyi fizik dahil tüm bölümleri ingilizce ve yurt dışındaki vakıfların yatırım yaptığı bir üni olduğundan yatay geçişini İngiltere,İrlanda,Amerika,Kanada gibi ülkelerden yana kullanma olanağın var.İzmir'in çoğu yerine uzak ama vızır vızır dolmuş işliyor..İyi bir kampüs hayatı 5 yıla olur ancak ama ing. fizikte puan/performans açısından odtüye rakip bence..[signature][hline]D'akmor J.Matthew
I'm only happy when it rains
Sosyal ağlarda paylaş

konuyu bölücem biraz ama iyte elektronik ve haberleşmeye girdim bu sene..hazırlık atlama sınavını da ite kaka geçmişim biraz önce öğrendim..tanıdık falan varmıdır oralarda??
zaten geçen sene öğrenci aldılar ilk defa..bu senede bizim bölümden hazırlık atlayan tek ben varım..kalıcam ortada..:)[signature][hline]Fear leads to anger,
Anger leads to hate,
Hate leads to suffering.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
diablotg, 18 Eylül 2005 20:48 tarihinde demiş ki:
said:
BoDrUmLu, 18 Eylül 2005 19:14 tarihinde demiş ki:
said:

bu nedir peki ? seneye arastırma gorevlisi mi olcan ?

seneye değil en son geleceğim nokta o pfff ya ben nie sana cvp yazarak zaman harcıyorum ki

iyi kıvırıosun ha.. gelecegini de cok dusunurmus.[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...