Kazuya Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 ben incirlik bölümünde çok takıldım şifrede kullanmak istemiyorum geçemiyorumda.rica etsem GLI ile oynayan bir arkadaş varsa bana incirlik bölümünden sonraki bölümün save'ini icq'dan atabilir mi?[hline]Mishima Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 said: BonePART, 19 Şubat 2003 20:09 tarihinde demiş ki: abi toxic tank scorpion maruder combosu gitcen insan kalmaz zaten toxiclerle socrpionlarda patriotları alır olmadı bomb tank kullan [hline]Headshot Studios Resmi Sitesi SBGG! Geçici Sitesi Sitemizi gezerken dinlemeniz tavsiye olunan şarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kazuya Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 roket atarlı adamlar ve patriotlar işimi bitiriyor.onlar olmasa çoktan bitmişti zaten işleri,ayrıca carpet bomberlardan şikayetçiyim :)[hline]Mishima Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 patriot gibi base defence lere uzaktan dalmalısın scud launcher bu işi yapabilecek tek ünite GLA de. roketli asker gibi infantry takımına ise infantry tavsiye olunur.rebelmidir nedir en basit asker.tabii varsa ak-47 upgrade li angry mob.[hline]Headshot Studios Resmi Sitesi SBGG! Geçici Sitesi Sitemizi gezerken dinlemeniz tavsiye olunan şarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar