zgrw Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 şu anda show tv de oynuyor , imdb puan 4.7 ancak bence 10 luk bi film :D süper olmuş :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 filmden kalma replikler :) Jesse: Dude! You got a tattoo! Chester: So do you, dude! Dude, what does my tattoo say? Jesse: "Sweet!" What about mine? Chester: "Dude!" What does mine say? Jesse: "Sweet!" What about mine? Chester: "Dude!" What does mine say? Jesse: "Sweet!" What about mine? Chester: "Dude!" What does mine say? Jesse: "Sweet!" What about mine? Chester: "Dude!" What does mine say? Jesse: "Sweet!" What about mine? Chester: "Dude!" What does mine say? Jesse: "Sweet!" What about mine? Jesse: Dude, where's my car? Chester: Where's your car dude? Jesse: DUDE, where's my car? Chester: Where's your car dude? bunuda unutmayalım :) Zarnoff: [introducing the Zoltan cult] My name is Zarnoff. This is Zabu, Zellnor, Zelbor, Zelmina, and, uh, Jeff. Jeff: Hey bu ikisi beni yerlere yatırmıştı :) bide filmde aşağıda yazan isimler :) (The Twins , Hot Chicks , The Hot Chick Giant Alien , Jeff)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 19 Eylül 2005 03:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 we are hot chicks LOL kafam güzelken izlemiştim gülmekten ölüceğimi sandım bi ara mutfaa felan kaçtım filmi kapadım yarım saat sonra kendime gelip bi daha açtım. süperdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Ben onceden zilemiştim süper filim. Dövme sahnesi süperdi...[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Akşam ilk defa izledim. Başta dandik gibi geldi ama sonrada Baya güldüm Dudee uheuhe[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 duuuuuudeeeeeeee kelimesinden nefret ediyoruuuuuuuuuum![signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 and than?[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 zoltan dediklerindeki hareketleri çok hoş :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Dude, Where's My Goat? EU CB'daki WoWcular anlar hehe :)[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior [Bu mesaj Penthesilea tarafından 19 Eylül 2005 15:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Aşırı geyik bir film; ama iki üç kişi izlediğinizde güzel oluyor =)[signature][hline]the white CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar