Heaven Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 YARDIM BEKLIORUM BUTUN YARDIMLARINIZ BEKLIORUM AYRICA OYUN HAKKINDAKI BUTUN SORULARIMI KIME SORABIŞIRIM?? ULAŞMAK ICIN MSN'IM [email protected] ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 hocam KAIN serverinde bana ulasabilirsin,her turlu bilgi soru icin elimden geldigi kadariyla , bu aralar pek girme sansim yok cunku ekran kartim yandi :( 220 dolar çöp oldu hala ekran karti icin yas tutuyorum[signature][hline]TaRKaN Song of Hunter :P Yakarim lvl54 power lvler MaZuT 6k hp 3k cp(lvl7 craft),at kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solymr Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 bartz da baslarsan yardimci olabilirim bende.... nongrade top itemlari alirim eger para kasabilirm diosan... bizdeki olay aslinda baslayanlara hic bi item almioruz cunku para kasmanin nasi bi sey oldugunu anliyamiolar.. ama istersen alabilirm item.. fazla para olmadigi icin nongrade alabilecem sadece... herhangi bi sorun olursa oyunla ilgili oyunda da konusabiliriz burda da istersen...[signature][hline]Hayat yorucu degil mi? Ossursan yoruluosun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 La it katili, ne ettin oolum o ekran kartını, ciddi ciddi yandı bitti kül mü oldu? Hani garanti kapsamındaydı?! Yazık olmuş.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 he yav hic sorma 220 dolarlik[bilgiyarin yari fiyati] parca gitti :)) ya bi tane diot patlamis garanti disi diyorlar ,adama dedim bi tane diotu degistiremiyormusunuz dedim o sey diot mu?diye bana sordu ,gelde kesme kendini yani, bakalim yeni bi tane ariyorum yarin belki yarindanda yakin surede alacaz bi tane ne yapalim card finansimiz da var :)) ise yarasin[signature][hline]TaRKaN 60+ sws of KAIN Yakarim 60+ power lvler MaZuT 6k hp 3k cp(lvl7 craft),at kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 cart finans ha, neyse hayırlısı olsun. Ben yarın geliyorum, evi temiz tutun la, kahvaltı da hazır olsun :)[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar