kabataslak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 2 gün önce komşum sokakta kedi bulmus. En fazla 2 aylık. Cok sirin bir tekir yavrusu. Siyah-Kahverengi tüyleri var. Gözleri yeşil. Benim kedim olduğu icin alamıyorum. Komşumun da kedisi var. Bizim kediler 2 yaşındalar. Başka bir kedi ile karşılaşmış değiller. Ki geçen yazmıştım kavgaya tutuştuklarını..Bu miniğe zarar verebilirler. Komşum su anda miniği balkonda barındırıyor. Önümüz kış ve bu kedi balkonda ne zamana kadar yaşayacak? Kendi kedisi de bu durumdan oldukça huzursuz. Hissetmiş sanırım.. Bahçeniz varsa ya da bu minik kediye bakabilecek imkanı olan arkadaş varsa çok sevinirim.. Şimdiden teşekkür ederim.. :) Istanbul'da ikamet etmekteyim..[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Ayrıca kediye 2 gündür bakılıyor.. Herhangi bir pire ve bite sahip değil.. Sadece sağ arka patisini biraz kaldıramıyor. Sanırım sokakta incitmiş.. Yardımlarınızı bekliyorum.. En azından yorum yaparak da yardımcı olabilirsiniz.. :-?[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 genelde köpek ve kedi yavruları, yavrulara zarar vermezler ve onları korurlar. bu tarz birşeyin olması ilginç. hayatta karşılaştığım kadarı ile hiç bir yetişkin kedi / köpek ile yavrularının kavga ettiklerini görmedim. umarım en kısa sürede bir yuva bulabilirsiniz.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 istanbulda hayvan barinaklari var bir ev bulamazsan son cozum olarak onlari dusunebilirsin ya da ev bulmak icin barinaklarla ya da diger hayvan siteleri ile de temasa gecebilirsin[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Tesekkür ederim.. Büyükler küçükleri korur mu bilmiyorum ama komşumuz miniği bir sepetin içine ters bir şekilde koymuş. Sonra kendi kedisini getirmiş balkona. Kedisi çok sinirlenmiş, bağırmış çağırmış.. Minik de durmamış o da bağırmış.. Yani komşum korkmuş.. Çünkü 2 ay önce benim kedi ile onun kedisi kapışmışlardı, olan da bize olmuştu.. O zaman aklına gelmiş.. Hayvan sitelerine bir bakim ben :) Sağolun..[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ben göztepede yaşıycam ama yurtta bahçede hergün besleme sözü veririm ama içeri alamam =/[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Aha benim yeni ufaklık. Kocaeli olsan ayarlardık bişeyler belki arkadaşın bi ankara kedisi var mart ayından haberi yok paso doğuruo.[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]Gym-WorldXÆ®ø Down BloG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 of bu ne şirinlik abidesi bu ya[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 bu nedir ya hehehe, çok şirin.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 hehehe o ne öyle. :B bi kaç yıl sabredin , ne kadar muhtaç kedi varsa toplicam evime. :/[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: twistedemo, 14 Eylül 2005 22:07 tarihinde demiş ki: of bu ne şirinlik abidesi bu ya Şii maaşallah diyin nazar deycek kedime :)[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World XÆ®ø Down BloG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 maşallah tüh tüh tüh =P[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Masallaaaah.. :D Ne kadar şirin bişi bu yaa.. Bizim tekir bundan büyük ama.. Hala bi çözüm yolu bulamadık. Göztepe işini bi konuşim komşumla. Burada bahçe yok ki kardeşim heryer taş bina.. :([signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Xaero çok güzel çekmişsin resmi kedi de ayrı bir güzel hehe[signature][hline]Beş Hececiler Yeni üyelere karşı gösterilen örnek tavır ve örnek alan yetkilisi(iğneleme amaçlı yazılmamıştır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Dili mi delik senin kedinin?[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: HymnOfSnuk, 14 Eylül 2005 22:09 tarihinde demiş ki: hehehe o ne öyle. :B bi kaç yıl sabredin , ne kadar muhtaç kedi varsa toplicam evime. :/ Eheh :-)[signature][hline] Yaş 43 oldu.Kaporta sinyaller vermeye başladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Benim de dikkatimi çekti yawww[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 bi veterinere bırakın bakamıcaksanız en azından besler damızlık olarak kullanır bişie yapar hazır hayvan küçükken versinlerde bari sahip bulması daha kolay nlur not: büyük kediler yavrulara saldırmaz ya benimki bile yapmıyor[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar