SymanEast Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Ben Ahazi den Syman East ,Bu serverda Türk kardeşler arıyorum .Yalnızlık zor bu yabancı diyarda....
MrBomb Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 bu forumda olup ahazi'de oynayan oyuncu yok sanırım[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: (öss nedeniyle 10 ay ara) Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy
Gwindon Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ben varım ama lvl1 im hiç kasmadım :D[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.rifleman cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 lvl 1'im yardima hazirim :D[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Öne çıkan mesajlar