zgrw Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ürünün adı zaten aptal bişey ama reklamda iki olay acayip komiğime gitti 1)Adam ortaya çıkmadan çocuk arkasını sevinçle dönüyor hadi bu neyse , bilgisayarda zamanlama yapamamışlar 2)Anne rolündeki kadın , adam her konuştuğunda adama bakışı mükemmel (foruma tam açıklamasını yazamadım ama bi çeşit zeka kıtlığı diyebilirim :D) sakın kaçırmayın derim[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ona dikkat ettin yani :P o da güzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 mr muscle daha şirindi bu adam o lambadan çıkan cinin daha az kaslısını hatırlatıyor bana x([signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mr Proper gavurların sittin sene kullandığı bir hededir.. Güzeldir iyidir hoştur ancak kuş kondurmaz temizliğe.. Olamasa da olur..[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Bu tip temizlik malzemeleri yıllardır kullanılıyor yurt dışında, Türkiye'ye geldiğinde sanki acente teknolojiymiş gibi tanıtıyorlar. Dağıtımını yapan bi abimiz anlatmıştı, domestos denen, nispeten faydalı bi temizlik suyu vardı, , işte bu domestos İngiltere'de mi ne 1905'ten beri kullanılıyormuş, Türkiye'ye gelişi 1995.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mr. Muscle tipi bir reklam. Başka reklamları taklit ederek sadece taklit ettiğiniz firmaya prim kazandırırsınız.[signature][hline] selam : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar