moriteri Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Merhabalar, kurmuş olduğum sistem ve bağlantılar sayesinde, ABD'deki fiyatlardan DAHA UCUZA, istediğiniz özelliklerdeki laptopu size yaptırıp gönderiyorum... Aşağıdaki linkte, bilgisayar konfigüre etmek için programlanmış bir excel dosyası var. İnceleyin derim... siparişleri bekliyorum, hadi bakalım... http://www.geocities.com/yipekci2/inspiron.xls[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 excel dosyasını sonradan okudum tek soru, garanti koşulları neler?[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 16 Eylül 2005 12:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 aga bi sey sorucam uretici firmanin nasil altinda satiyosun? karin ne oluyo bu iste? "Fiyatlarımız Dell USA fiyatları ile aynı ya da daha altındadır. www.dell.com dan fiyatları inceleyebilirsiniz. (www.dell.com daki özel indirimleri kapsayamamaktayız)" ayrica onlarin ozel indirimleri surekli var; bunlari kapsamiyosan nasil oluyoda onlardan daha ucuza oluyo?[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Bu satislarda amacim aslında kar etmekten ote kredi kartım üzerinde hesap dondurme diyebiliriz. Böylece kredibilitemi arttırıyorum. Dell'den ben özel indirimler alıyorum. Bayisi gibiyim yani. Ama bu indirimleri siz alamazsınız. Bu indirimlerin büyük miktarını da indirim olarak size zaten yansıtıyorum. Böylece Dell USA'den bile ucuza temin edebilmiş oluyorsunuz ürünleri... Az bir miktar karım da oluyor tabi... Dell'deki özel indirimleri kapsayamıyorum çünkü birgün başka birgün başka oluyor. Onları devamlı takip edebilmem için ciddi bir satış ekibim olması gerekir. Ayrıca o indirimler genelde rebate şeklinde oluyor. Yani indirim çekini 2 ay sonra gönderiyorlar. Zaten kargo masrafı almıyorum, kendime has özel indirimler sunuyorum ve fiyatlarımı Dell'in orjinal fiyatı altına dahi düşürüyorum... Garanti konusunda ise, seçenek sizin. Bazı ürünlerde 1 yıl USA veya 2 yıl USA garantisi minimum garanti miktarı, bazılarında ise garantisiz alma seçeneğiniz var. Bunun dışında, asıl önemli olan ve birçoğunuzun tercih edeceğini düşündüğüm 3 yıl uluslararası garanti seçeneği var. Bu Türkiye'yi de kapsıyor. Sorununuzu detaylı bir biçimde bize iletiyorsunuz ve garanti kapsamında gerekli işlemleri yapıyoruz. PS: İşe yeni başladım sayılır, ama güven konusunda şüpheniz olmasın. Ne kadar süredir paticik üyesi olduğum garantimdir :p[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 canlı para söz konusu olduğunda 1000 senelik pati kullanıcısına bile güvenmem...[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Verdiğin konfigürasyonun USA son kullanıcı fiyatı $1020 ki bu fiyatın içinde hiç bir indirim , kupon vs yok. Kar edebilmen için USA deki Türk öğrencilere taşıtıyor olmalısın. Aksi takdirde hammallık olur sana başka bişi değil. Güvenilir olduktan sonra iyi hizmet. Yanlış bir olaya itirazım olacak. Dell'in bayisi gibisi olunmaz, Bayisi olunur. Bir Bayinin aldığı fiyatlardan son kullanıcı olarak asla alamassın. Nerden mi biliyorum ? Çünkü Dell'in bayisiyim :)[signature][hline]Quod non mortiferum, fortiorem me facit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: Arlooax, 17 Eylül 2005 01:09 tarihinde demiş ki: Nerden mi biliyorum ? Çünkü Dell'in bayisiyim :) Sen büyük ihtimalle Dell Türkiye'nin bayisisindir ki bu da senin giriş fiyatlarını ciddi anlamda arttıracaktır. Ben Dell USA bayisinin temsilciyim diyeyim o zaman "bayisi gibi" olmuş oluyorum böylece. Fiyatlar gerçekten de yeni ve garantili bilgisayar için gayet düşük. Dediğim gibi, işe yeni başladığım için kredibilitemi arttırmam ve yüksek miktarlarda para döndürmem gerekiyor. Bu sebeple fiyatlar düşük... bu, fiyatların ileride artacağı anlamına mı geliyor? Evet öyle :D[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 hadi sipariş bekliyorum... pm leyebilirsiniz :) yada [email protected] spam yapmayın döverim :p[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 e attik cevap:)? said: moriteri, 17 Eylül 2005 01:26 tarihinde demiş ki: hadi sipariş bekliyorum... pm leyebilirsiniz :) yada [email protected] spam yapmayın döverim :p [signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Dell Türkiye bayisi değilim. Bizzat USA içinde fiziksel ( dükkan, tenisyenler, camekan vs vs ) Bussiness Partner'ıyım ( şirket olarak ) . USA Bayisinin temsilcisi derken kastını anlıyamadım ama galiba yanlış anlamadıysam ? Dell in bir Businness Partner'ından ( çözüm ortağından ) alıp satıyorum mu demek istedin acaba yoksa kupon vs vs takip edip alıyorum mu. Neyse uzun lafın kısası, evet belli miktar para döndürmen lazım. Ve de istikrarlı olması lazım, alımların toptan olursa daha bir sevişirsiniz DELL USA ile, pek sever arkadaşlar toptan olayları. Fakat toptan alamasan da aylık belli bir miktar sabit alışın olursa karşılıklı flörtler doğar. Fakat dediğim gibi, bir DELL Çözüm Ortağından ucuza mal çekmen imkansız tabi mallar aynı kalite ve kategoride ise. Sözüm meclisten dışarı, bazen bize de müşterilerimiz falanca şahıs sizden ucuza veriyor şeklinde geldiği oluyor, getir diyoruz aleti, getiriyorlar, ne çıkıyor ? Refurbished Dell Product :) Neyse bol şans diyim sana.[signature][hline]Quod non mortiferum, fortiorem me facit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Bu arada dikkatimi çekti. Takılmışım kalmışım yazdıklarım da Bayi fiyatları mevzusuna ki burada başka bir mevzu daha var senin için oldukça önemli. Belki gözünden kaçmıştır. Fakat dikkat et derim, DELL USA den çektiğin malları ( ki Businnes Partner ve/veya reseller dahi değilsin anladığım kadarıyla, ki olsan bile regulasyonları var :) ), yurt dışına satman illegal. Diyelim ki ... mesela yani... Ben DELL TR Çözüm Ortaklarından biri olsam. Elime senin TR ye sattığın DELL ler geçse, ve de işim gücüm olmasa, ya da seni ticari anlamda tehdit olarak görsem, bir gün içinde kim olduğunu tespit eder ( bir gün yerine bir telefon ve birkaç Manager Konferans desek daha doğru ), gene taktıysam kafamı sana, başına dert açabilirim rahatlıkla USA sınırları içinde. Bu açıdan , işin aslı, yaptığın iş yasalar karşısında uygun değil.[signature][hline]Quod non mortiferum, fortiorem me facit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Öncelikle "Arlooax" sen benim işi neden baltalamaya çalışıyorsun ki kardeşim? :p Bir reklam yapalım dedik, başımıza kakıldı :/ Açıklama yapmak durumundayım sanırım... Peki... Öncelikle bilgisayarlar refurbished değil. hepsi direk fabrika çıkışı mallar, bu konuda şüphe olmasın. İkinci olarak, sattığım bilgisayarları kategori olarak ikinci el diye satıyorum. Dolayısı ile bir firma gibi fatura verme veya %100 destek sağlama durumum yok. Ama malların zaten üretici garantisi olduğundan, böyle bir destek zorunlu değil. Sen gerçekten de Dell'in USA'de bir çözüm ortağı isen, sağlam taşa çarptık demektir :) Bunları USA'den ihraç etmem illegal değil, Türkiye'ye de gümrük vergisini ödediğim sürece illegal bir durum oluşmuyor. Ayrıca, 1. Dell USA benim gibi küçük çaplı bir satıcı ile asla uğraşmaz, 2. Bana USA sınırları içinde yaptırım yapamaz çünkü USA kanunlarına aykırı bir hareketim yok. Ayrıca Dell Turkey o derece kötü çalışıyor ki, Dell USA'e şikayet etmeye yüzleri olur mu bilemiyorum. Örnek: www.dell.com.tr girin bakın "Türkiye Dell" websayfasına... Uzun lafın kısası, mallar refurbished değil ve uluslararası garantili. Ve malların satış kategorisi "2.el" .... Bunun dışında bilmediklerimiz de olabilir tabi. Tartışmaya pm olarak devam etsek? :)[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 [Bu mesaj moriteri tarafından 17 Eylül 2005 03:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Seninle zaten DELL ugrasmaz :) Ayağına bastığın olursa o uğraşır. Orada demek istediğim bu.[signature][hline]Quod non mortiferum, fortiorem me facit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Arlooax demek istediğini anladım...Peki Para olayını sana nasıl ulaştıracağız?[signature][hline]Porsche Cayenne S-Minstrel-11L-ML10 Audi A6-Paladin-9L-ML9 VW Polo-Buffbot-3L-ML6 Hyundai Tucson-2L-ML3 Volvo S40-4L-ML5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Parayı elden verebilirsiniz ya da hesabıma havale yapabilirsiniz. Bilgisayar almaya kesin karar verin, en güvenilir yollardan para meselesini hallederiz merak etmeyin.[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 education indirimi falan mi aliyosun + coupon? neyse 700M modelleri en dusuk ne kadara olur meraktan soruyorum sadece[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ticarette önemli bir kural vardır. ne olduğunu da bildiğinden eminim :) 700m için fiyat: bakınız link link için bakınız ilk post teşekkür[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 excel im yok o yuzden burdan soruyorum[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Intel® Pentium® M Processor 735 (1.70 GHz/400MHz FSB) Microsoft Windows Home Edition Corel Word Perfect 1 yıl USA garantisi 12.1-in WXGA 512MB DDR2 SDRAM 2 Dimms 40Gb 5400rpm 24X CD RW/DVD Combo Drive Intel® PRO/Wireless 2200 Internal Wireless (802.11 b/g, 54Mbps) Intel Extreme Graphics 64 MB paylaşımlı 4 hücreli batarya - 3 saat pil süresi, hafif İngilizce Q Klavye Özellikli bir Inspiron 700m 1300$ a oluyor.[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 3 yıl uluslararası eklemek istersen 200$ ekliyorsun[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar