Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ABD 'deki fiyatlarla

moriteri

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar, kurmuş olduğum sistem ve bağlantılar sayesinde, ABD'deki fiyatlardan DAHA UCUZA, istediğiniz özelliklerdeki laptopu size yaptırıp gönderiyorum...

Aşağıdaki linkte, bilgisayar konfigüre etmek için programlanmış bir excel dosyası var. İnceleyin derim...

siparişleri bekliyorum, hadi bakalım...

http://www.geocities.com/yipekci2/inspiron.xls[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage
Sosyal ağlarda paylaş

aga bi sey sorucam uretici firmanin nasil altinda satiyosun? karin ne oluyo bu iste?

"Fiyatlarımız Dell USA fiyatları ile aynı ya da daha altındadır. www.dell.com dan fiyatları inceleyebilirsiniz.
(www.dell.com daki özel indirimleri kapsayamamaktayız)"

ayrica onlarin ozel indirimleri surekli var; bunlari kapsamiyosan nasil oluyoda onlardan daha ucuza oluyo?[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

Bu satislarda amacim aslında kar etmekten ote kredi kartım üzerinde hesap dondurme diyebiliriz. Böylece kredibilitemi arttırıyorum. Dell'den ben özel indirimler alıyorum. Bayisi gibiyim yani. Ama bu indirimleri siz alamazsınız. Bu indirimlerin büyük miktarını da indirim olarak size zaten yansıtıyorum. Böylece Dell USA'den bile ucuza temin edebilmiş oluyorsunuz ürünleri... Az bir miktar karım da oluyor tabi... Dell'deki özel indirimleri kapsayamıyorum çünkü birgün başka birgün başka oluyor. Onları devamlı takip edebilmem için ciddi bir satış ekibim olması gerekir. Ayrıca o indirimler genelde rebate şeklinde oluyor. Yani indirim çekini 2 ay sonra gönderiyorlar. Zaten kargo masrafı almıyorum, kendime has özel indirimler sunuyorum ve fiyatlarımı Dell'in orjinal fiyatı altına dahi düşürüyorum...

Garanti konusunda ise, seçenek sizin. Bazı ürünlerde 1 yıl USA veya 2 yıl USA garantisi minimum garanti miktarı, bazılarında ise garantisiz alma seçeneğiniz var. Bunun dışında, asıl önemli olan ve birçoğunuzun tercih edeceğini düşündüğüm 3 yıl uluslararası garanti seçeneği var. Bu Türkiye'yi de kapsıyor. Sorununuzu detaylı bir biçimde bize iletiyorsunuz ve garanti kapsamında gerekli işlemleri yapıyoruz.

PS: İşe yeni başladım sayılır, ama güven konusunda şüpheniz olmasın. Ne kadar süredir paticik üyesi olduğum garantimdir :p[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage
Sosyal ağlarda paylaş

Verdiğin konfigürasyonun USA son kullanıcı fiyatı $1020 ki bu fiyatın içinde hiç bir indirim , kupon vs yok.

Kar edebilmen için USA deki Türk öğrencilere taşıtıyor olmalısın. Aksi takdirde hammallık olur sana başka bişi değil.

Güvenilir olduktan sonra iyi hizmet.

Yanlış bir olaya itirazım olacak. Dell'in bayisi gibisi olunmaz, Bayisi olunur. Bir Bayinin aldığı fiyatlardan son kullanıcı olarak asla alamassın.

Nerden mi biliyorum ? Çünkü Dell'in bayisiyim :)[signature][hline]Quod non mortiferum, fortiorem me facit.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arlooax, 17 Eylül 2005 01:09 tarihinde demiş ki:
Nerden mi biliyorum ? Çünkü Dell'in bayisiyim :)

Sen büyük ihtimalle Dell Türkiye'nin bayisisindir ki bu da senin giriş fiyatlarını ciddi anlamda arttıracaktır. Ben Dell USA bayisinin temsilciyim diyeyim o zaman "bayisi gibi" olmuş oluyorum böylece.

Fiyatlar gerçekten de yeni ve garantili bilgisayar için gayet düşük. Dediğim gibi, işe yeni başladığım için kredibilitemi arttırmam ve yüksek miktarlarda para döndürmem gerekiyor. Bu sebeple fiyatlar düşük... bu, fiyatların ileride artacağı anlamına mı geliyor? Evet öyle :D[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage
Sosyal ağlarda paylaş

Dell Türkiye bayisi değilim. Bizzat USA içinde fiziksel ( dükkan, tenisyenler, camekan vs vs ) Bussiness Partner'ıyım ( şirket olarak ) .

USA Bayisinin temsilcisi derken kastını anlıyamadım ama galiba yanlış anlamadıysam ? Dell in bir Businness Partner'ından ( çözüm ortağından ) alıp satıyorum mu demek istedin acaba yoksa kupon vs vs takip edip alıyorum mu.

Neyse uzun lafın kısası, evet belli miktar para döndürmen lazım. Ve de istikrarlı olması lazım, alımların toptan olursa daha bir sevişirsiniz DELL USA ile, pek sever arkadaşlar toptan olayları. Fakat toptan alamasan da aylık belli bir miktar sabit alışın olursa karşılıklı flörtler doğar.

Fakat dediğim gibi, bir DELL Çözüm Ortağından ucuza mal çekmen imkansız tabi mallar aynı kalite ve kategoride ise.

Sözüm meclisten dışarı, bazen bize de müşterilerimiz falanca şahıs sizden ucuza veriyor şeklinde geldiği oluyor, getir diyoruz aleti, getiriyorlar, ne çıkıyor ? Refurbished Dell Product :)

Neyse bol şans diyim sana.[signature][hline]Quod non mortiferum, fortiorem me facit.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada dikkatimi çekti. Takılmışım kalmışım yazdıklarım da Bayi fiyatları mevzusuna ki burada başka bir mevzu daha var senin için oldukça önemli.

Belki gözünden kaçmıştır. Fakat dikkat et derim, DELL USA den çektiğin malları ( ki Businnes Partner ve/veya reseller dahi değilsin anladığım kadarıyla, ki olsan bile regulasyonları var :) ), yurt dışına satman illegal.

Diyelim ki ... mesela yani...

Ben DELL TR Çözüm Ortaklarından biri olsam. Elime senin TR ye sattığın DELL ler geçse, ve de işim gücüm olmasa, ya da seni ticari anlamda tehdit olarak görsem, bir gün içinde kim olduğunu tespit eder ( bir gün yerine bir telefon ve birkaç Manager Konferans desek daha doğru ), gene taktıysam kafamı sana, başına dert açabilirim rahatlıkla USA sınırları içinde.

Bu açıdan , işin aslı, yaptığın iş yasalar karşısında uygun değil.[signature][hline]Quod non mortiferum, fortiorem me facit.
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle "Arlooax" sen benim işi neden baltalamaya çalışıyorsun ki kardeşim? :p Bir reklam yapalım dedik, başımıza kakıldı :/

Açıklama yapmak durumundayım sanırım... Peki...

Öncelikle bilgisayarlar refurbished değil. hepsi direk fabrika çıkışı mallar, bu konuda şüphe olmasın.

İkinci olarak, sattığım bilgisayarları kategori olarak ikinci el diye satıyorum. Dolayısı ile bir firma gibi fatura verme veya %100 destek sağlama durumum yok. Ama malların zaten üretici garantisi olduğundan, böyle bir destek zorunlu değil.

Sen gerçekten de Dell'in USA'de bir çözüm ortağı isen, sağlam taşa çarptık demektir :) Bunları USA'den ihraç etmem illegal değil, Türkiye'ye de gümrük vergisini ödediğim sürece illegal bir durum oluşmuyor. Ayrıca, 1. Dell USA benim gibi küçük çaplı bir satıcı ile asla uğraşmaz, 2. Bana USA sınırları içinde yaptırım yapamaz çünkü USA kanunlarına aykırı bir hareketim yok. Ayrıca Dell Turkey o derece kötü çalışıyor ki, Dell USA'e şikayet etmeye yüzleri olur mu bilemiyorum. Örnek: www.dell.com.tr girin bakın "Türkiye Dell" websayfasına...

Uzun lafın kısası, mallar refurbished değil ve uluslararası garantili. Ve malların satış kategorisi "2.el" ....

Bunun dışında bilmediklerimiz de olabilir tabi. Tartışmaya pm olarak devam etsek? :)[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage
Sosyal ağlarda paylaş

Intel® Pentium® M Processor 735 (1.70 GHz/400MHz FSB)
Microsoft Windows Home Edition
Corel Word Perfect
1 yıl USA garantisi
12.1-in WXGA
512MB DDR2 SDRAM 2 Dimms
40Gb 5400rpm
24X CD RW/DVD Combo Drive
Intel® PRO/Wireless 2200 Internal Wireless (802.11 b/g, 54Mbps)
Intel Extreme Graphics 64 MB paylaşımlı
4 hücreli batarya - 3 saat pil süresi, hafif
İngilizce Q Klavye

Özellikli bir Inspiron 700m 1300$ a oluyor.[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...