Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Çeken: Hakan Üstün Nike detayı kötü olmuş. Sağ üstteki boşluk daha az olsaydı bence kusursuzdu. Anlattığı konu yeter :([signature][hline]In solitude I wander...Art Photos [=0=]Art Photos [latest][Bu mesaj Ferrero tarafından 12 Eylül 2005 22:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 süper fotograf ya.. etkilendim baya.. adam süper çekmiş ya.. ama dikkat ettmde nike detayı kötü dürmş biras.. :P[signature][hline]Mayhem, 16 Haziran 2005 00:38 tarihinde demiş ki: Benim babamda pipili kız, ona anneler gününde hediye almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Beşiktaş müzenin karşısıdnaki üst gecit.... Her sabah o cocuğu o boya yeknesi parcalarını oraya dağıttığını görmesem her sabah etrafa selpak dağıttıp ağlama numarası yaptığını görmesem etkiliyebilirdi cidden[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Cüce gitti bütün büyüsü :( Olsun yinede aradığım mesajı veriyor.[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [=0=] Art Photos [latest] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 cidden ya nike sırıtıyo orda.. ama çok süper bi foto..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Amacım kubuzluk yapmak değil ama ayağındaki nike amblemi bozuyor gibi geldi bana..[signature][hline]Huzur içinde yatsın çocukluk günlerim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ya of adam söylemese görcekmiydiniz merak ettim. taktınızmı takıyosunuz[signature][hline]DeviantArt gallery elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: 6 yasindan beri resim/karikatur cizerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 hicbiseyi bozmuyo bence, oldugu gibi cekmis cocugu, gayet hos...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nukem_Verite Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 boyacılarda nike ayakkabı default geliyo yalnız[signature][hline] öğrencen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 baslangic statleri nedir peki?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tBF Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: Cuce, 12 Eylül 2005 22:15 tarihinde demiş ki: Beşiktaş müzenin karşısıdnaki üst gecit.... Her sabah o cocuğu o boya yeknesi parcalarını oraya dağıttığını görmesem her sabah etrafa selpak dağıttıp ağlama numarası yaptığını görmesem etkiliyebilirdi cidden Ciddimisin ya[signature][hline]Goooooooooogle hayatınızı bir tıklar değiştirin. ''Bu bir google reklamıdır'' Goooooooooogle aramadıklarınızda burada. ''Bu bir google reklamıdır'' Goooooooooogle iyiki varsın. ''Bu bir google reklamıdır'' Goooooooooogle reklama para isterüm ''Bu google a bir uyarıdır'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: Cuce, 12 Eylül 2005 22:15 tarihinde demiş ki: Beşiktaş müzenin karşısıdnaki üst gecit.... Her sabah o cocuğu o boya yeknesi parcalarını oraya dağıttığını görmesem her sabah etrafa selpak dağıttıp ağlama numarası yaptığını görmesem etkiliyebilirdi cidden inanılmayacak bir şey değil bu : pff iyi niyeti kullanıolar haram para haram.[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]we are gods unwanted children Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: Nukem_Verite, 13 Eylül 2005 00:02 tarihinde demiş ki: boyacılarda nike ayakkabı default geliyo yalnız hehe ben de nike a belirtilmese dikkat etmicektim..de genede cok pis siritmadi bana, daha derin bi anlam sokusturmus hatta hehehe saka bi yana ben korkuluga verilen blur efektine takildim..bi dengesiz alana verilmis blur..hatta neden blur verilmis bile derim , dedim :) onun disinda kamerayi her dilenciye yansittigimizda en kolay 2 alinabilecek 3 pozdan biri...1 maymunnuk yapip cocuk nesesi sacmasi, 2 nefret dolu siritmasi yada dogal halimiz boyle isler boyle pozu vermesi (bu az oluyo ehe) 3 bunun gibi drama ya baglamasi ama bence guzel fotograf, habersizde cekmis de olabilir pektabi...ama whoaaaa olmadim[signature][hline]http://fuysal.com *curiosity res-kills* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: Cuce, 12 Eylül 2005 22:15 tarihinde demiş ki: Her sabah o cocuğu o boya yeknesi parcalarını oraya dağıttığını görmesem her sabah etrafa selpak dağıttıp ağlama numarası yaptığını görmesem etkiliyebilirdi cidden simdi okudum lol cocuk baya profesyonel fotomodellige giris yapio desene :)[signature][hline]http://fuysal.com *curiosity res-kills* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 yine de çok güzel bi fotoğraf...[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 e kim çekmiş bunu? ferrero????[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 yazıyor[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [=0=] Art Photos [latest] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vrkylokas Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 foto manalı fakat görenlerden gerçeği öğrenince hayat iycene çarpık gelio insana[signature][hline]kendime bakarım elbet sen hiiç korkma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 sölemesemiydsim diyicektim ama tekrar düşündüm iyiki sölemişim[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 cocuk nike hastası olabilir. hep oraya takılıyosa cucenin dedigi gibi baksanıza kafasının üstüne dogru duvarada çizmiş nike işareti..[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vrkylokas Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 bence de söylemen mantıklı istiklal'de tünele yakın bi yerlerde veya odakule de yere oturup bağlama çalan bi adam var, yanında da bi oğlan var üstünde forma elinde kitap ve kalem fakat o kitap ve o sahne yılardır aynı... yoruma açık tabi... bilemem...[signature][hline]kendime bakarım elbet sen hiiç korkma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Fotograf cok güzel biraz daha ustten crop yapabiliriz. Birde cok kotu bir cerceve kullanılmıs fotografta, sanki fotograftaki derinlik yok olmus.[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar