Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ekmek Teknem

Ferrero

Öne çıkan mesajlar

süper fotograf ya.. etkilendim baya.. adam süper çekmiş ya.. ama dikkat ettmde nike detayı kötü dürmş biras.. :P[signature][hline]Mayhem, 16 Haziran 2005 00:38 tarihinde demiş ki:
Benim babamda pipili kız, ona anneler gününde hediye almıştım.
Sosyal ağlarda paylaş

Beşiktaş müzenin karşısıdnaki üst gecit....

Her sabah o cocuğu o boya yeknesi parcalarını oraya dağıttığını görmesem her sabah etrafa selpak dağıttıp ağlama numarası yaptığını görmesem etkiliyebilirdi cidden[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce, 12 Eylül 2005 22:15 tarihinde demiş ki:

Her sabah o cocuğu o boya yeknesi parcalarını oraya dağıttığını görmesem her sabah etrafa selpak dağıttıp ağlama numarası yaptığını görmesem etkiliyebilirdi cidden

Ciddimisin ya[signature][hline]Goooooooooogle hayatınızı bir tıklar değiştirin.
''Bu bir google reklamıdır''
Goooooooooogle aramadıklarınızda burada.
Goooooooooogle iyiki varsın.
Goooooooooogle reklama para isterüm
''Bu google a bir uyarıdır''

Sosyal ağlarda paylaş

said:

Her sabah o cocuğu o boya yeknesi parcalarını oraya dağıttığını görmesem her sabah etrafa selpak dağıttıp ağlama numarası yaptığını görmesem etkiliyebilirdi cidden
inanılmayacak bir şey değil bu : pff iyi niyeti kullanıolar haram para haram.[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim...
Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus
[b]we are gods unwanted children
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nukem_Verite, 13 Eylül 2005 00:02 tarihinde demiş ki:
boyacılarda nike ayakkabı default geliyo yalnız

hehe

ben de nike a belirtilmese dikkat etmicektim..de genede cok pis siritmadi bana, daha derin bi anlam sokusturmus hatta hehehe

saka bi yana ben korkuluga verilen blur efektine takildim..bi dengesiz alana verilmis blur..hatta neden blur verilmis bile derim , dedim :)

onun disinda kamerayi her dilenciye yansittigimizda en kolay 2 alinabilecek 3 pozdan biri...1 maymunnuk yapip cocuk nesesi sacmasi, 2 nefret dolu siritmasi yada dogal halimiz boyle isler boyle pozu vermesi (bu az oluyo ehe) 3 bunun gibi drama ya baglamasi

ama bence guzel fotograf, habersizde cekmis de olabilir pektabi...ama whoaaaa olmadim[signature][hline]http://fuysal.com

*curiosity res-kills*
Sosyal ağlarda paylaş

said:

simdi okudum lol cocuk baya profesyonel fotomodellige giris yapio desene :)[signature][hline]http://fuysal.com

*curiosity res-kills*
Sosyal ağlarda paylaş

bence de söylemen mantıklı
istiklal'de tünele yakın bi yerlerde veya odakule de yere oturup bağlama çalan bi adam var, yanında da bi oğlan var üstünde forma elinde kitap ve kalem fakat o kitap ve o sahne yılardır aynı... yoruma açık tabi... bilemem...[signature][hline]kendime bakarım elbet sen hiiç korkma...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...