Thealon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Yeni donanım eklede service loopack gibi birşeyden bahsediyordu arkadaş.Bunu yüklemem lazım fakat ben orda böyle birşey göremedim.Açıklıyabilecek birisi varmıdır ?[signature][hline]T__T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 niçin yüklemen lazım? service loopack ya da service looppack ya da service loop pack diye bişi oldugunu sanmıyorum aradım googleda microsoftla ilgili hiçbişi bulamadım.[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Sphere 402 ye internet olmadan bağlanılmıyor.Biraz araştırdım arkadaşın birisi bunu yükledikten sonra sorun ortadan kalkıyor demiş.[signature][hline]T__T Pardon Microsoft looppackmiş. [Bu mesaj Thealon tarafından 18 Eylül 2005 23:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Yokmudur bilen kimse ?[signature][hline]T__T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar