pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Evet başlıktan da anlaşılacağı gibi fasıl tipi bir yer arıyorum. Çok gürültülü olmayan, kendi istediğimiz şarkıları çaldırabileceğimiz yani lafın kısası hoş bir yer arıyorum. Acaba bilen var mıdır?[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 http://www.hangibar.com/ Şu siteden ankara ve fasıl diye aratırsan baya bir yer çıkacaktır, yazanlar güvenilirdir. Ben mekana gitmeden önce buradan araştırıyorum Ankara için. Rakıcı diye bir mekan var zaten aratınca da görürsün. En yakın zamanda oraya gidesim var, uzun süredir aklımda. =)[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Teşekkürler Loras, eğer o gittiğin yerde uzun saçlı; rakı içerek ağlayan bir tip görürsen bil ki o benim :D.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Tanıması zor olmaz diye düşünüyorum ya :p, mendile parça yazaraktan sanatçılara uzatmaya çalışan birini görürsen o da benimdir herhalde sdfs.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Azizim, rakı demişsin, fasıl demişsin, saçlarında uzun, valla eşlik edecek adam arıyorsan istediğin zaman çağır:)... www.ankarasosyete.com dan da bulabilirsin kalite mekanlar...[signature][hline]Gyokuche neden sen? Hatalıysam 0505 700 31 29 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Oldu olacak fasıl buluşması yapalım mirim. =)[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Hehe bir fasıl buluşması gerçekten iyi olur :). Bu arada Loras o bahsettiğin Rakıcı bana 'epey' bir pahalı geldi. Giriş 35ytl demiş. Acaba bu ücreti verdikten sonra herşey beleş midir? Bir de 4 kişi gitti diyelim, herkes mi verecek bu meblayı, yoksa piknik alanları gibi girişte bir kere vermek yeterli midir? Biliyorum çok saçma sorular ama öğrenci adamın da parasına sahip çıkması lazım :D.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Onu verdikten sonra her şey beleş evet. Kişi başına oluyor o ücret. Daha mekana ben de gitmedim yahu-sadece gidip yerini falan öğrendim, şöyle bir bakıp inceleme yaptım 'değer mi' diye boş bir vaktimde :p- bir günlük kendime mükafat olarak gidecektim yoksa hakikaten bütçe kaldırmaz ehe. Daha salaş mekanlara gitmek lazım diye düşünüyorum. Ulustada birkaç yer varmış öyle salaş sayılacak, birkaç yer daha var buralarda ama daha deneme fırsatım olmadı. [Bu mesaj Loras tarafından 18 Eylül 2005 19:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Loras hiç gittin mi bilmiyorum ama Sakarya'da 'Çağdaş Zamanlar' adında harika bir yer var. Çok fazla bar, fasıl-restorant kültürüm yoktur ama şu ana kadar gittiğim yerler içinde en güzeli burası. Haftanın her günü canlı müzik oluyor ve çalan kişiler de hakikaten çok tecrübeli (klarnetçi 60 yaşında var). Ayrıca 25ytl gözden çıkararak deli gibi içebileceğin bir yer, tek eksiği yemeklerinin doyurucu olmaması; onu da bol bol lavaş-ekmek isteyerek kaptıyorsun :) Fırsatını bulursan kesin git derim, istediğin şarkıyı da bizzat yanına gelip çalıyorlar. Ama sarhoş olup aşağı atlama, çünkü 6.katta ve balkonda oturyorsun :D.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Fasılımız eksik olsun derseniz, sırf rakıya talip olursanız, Tavukçuya gidelim dilediğimizce yiyelim içelim:)... Kale'de de kıyak mekanlar var, ama çoğu turistik olduğu için tuzlu ve bir o kadar da kalite düşük(servis ve yemeklerde)...[signature][hline]Gyokuche neden sen? Hatalıysam 0505 700 31 29 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Ah Tavuçu ah! Bir zamanlar para buldum mu buraya damlardım. Ne var ki canlı müziğin olmayışı çok canımı sıkardı. Onu da yukarıda söylediğim mekanı bulunca gidermiş oldum. Laf aramızda bir daha gitmek hoş olur buraya aslında :).[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Ah ah çok fena akıl çelici şeyler söylüyorsunuz gerçekten =), pekaziz dediğin mekana en kısa sürede gitmeye çalışacağım, meraklandım. Veya buralara topluca bir ziyarette de bulunulabilir tabiki, en güzel meze muhabbettir nasılsa.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog [Bu mesaj Loras tarafından 18 Eylül 2005 21:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Yapın bir organizasyon gidelim arkadaşlar. Haftaiçi olmamak kaydıyla...[signature][hline]Gyokuche neden sen? Hatalıysam 0505 700 31 29 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar