Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara'daki fasıl mekanları

pekaziz

Öne çıkan mesajlar

Evet başlıktan da anlaşılacağı gibi fasıl tipi bir yer arıyorum. Çok gürültülü olmayan, kendi istediğimiz şarkıları çaldırabileceğimiz yani lafın kısası hoş bir yer arıyorum. Acaba bilen var mıdır?[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış;
Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi...
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.hangibar.com/
Şu siteden ankara ve fasıl diye aratırsan baya bir yer çıkacaktır, yazanlar güvenilirdir. Ben mekana gitmeden önce buradan araştırıyorum Ankara için.

Rakıcı diye bir mekan var zaten aratınca da görürsün. En yakın zamanda oraya gidesim var, uzun süredir aklımda. =)[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog
Sosyal ağlarda paylaş

Hehe bir fasıl buluşması gerçekten iyi olur :). Bu arada Loras o bahsettiğin Rakıcı bana 'epey' bir pahalı geldi. Giriş 35ytl demiş. Acaba bu ücreti verdikten sonra herşey beleş midir? Bir de 4 kişi gitti diyelim, herkes mi verecek bu meblayı, yoksa piknik alanları gibi girişte bir kere vermek yeterli midir?

Biliyorum çok saçma sorular ama öğrenci adamın da parasına sahip çıkması lazım :D.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış;
Sosyal ağlarda paylaş

Onu verdikten sonra her şey beleş evet. Kişi başına oluyor o ücret. Daha mekana ben de gitmedim yahu-sadece gidip yerini falan öğrendim, şöyle bir bakıp inceleme yaptım 'değer mi' diye boş bir vaktimde :p- bir günlük kendime mükafat olarak gidecektim yoksa hakikaten bütçe kaldırmaz ehe. Daha salaş mekanlara gitmek lazım diye düşünüyorum.

Ulustada birkaç yer varmış öyle salaş sayılacak, birkaç yer daha var buralarda ama daha deneme fırsatım olmadı.

[Bu mesaj Loras tarafından 18 Eylül 2005 19:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Loras hiç gittin mi bilmiyorum ama Sakarya'da 'Çağdaş Zamanlar' adında harika bir yer var. Çok fazla bar, fasıl-restorant kültürüm yoktur ama şu ana kadar gittiğim yerler içinde en güzeli burası.

Haftanın her günü canlı müzik oluyor ve çalan kişiler de hakikaten çok tecrübeli (klarnetçi 60 yaşında var). Ayrıca 25ytl gözden çıkararak deli gibi içebileceğin bir yer, tek eksiği yemeklerinin doyurucu olmaması; onu da bol bol lavaş-ekmek isteyerek kaptıyorsun :)

Fırsatını bulursan kesin git derim, istediğin şarkıyı da bizzat yanına gelip çalıyorlar. Ama sarhoş olup aşağı atlama, çünkü 6.katta ve balkonda oturyorsun :D.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış;
Sosyal ağlarda paylaş

Ah Tavuçu ah!

Bir zamanlar para buldum mu buraya damlardım. Ne var ki canlı müziğin olmayışı çok canımı sıkardı. Onu da yukarıda söylediğim mekanı bulunca gidermiş oldum.

Laf aramızda bir daha gitmek hoş olur buraya aslında :).[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış;
Sosyal ağlarda paylaş

Ah ah çok fena akıl çelici şeyler söylüyorsunuz gerçekten =), pekaziz dediğin mekana en kısa sürede gitmeye çalışacağım, meraklandım.

Veya buralara topluca bir ziyarette de bulunulabilir tabiki, en güzel meze muhabbettir nasılsa.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog

[Bu mesaj Loras tarafından 18 Eylül 2005 21:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...