Queen Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Üşenmeden bilgisayara apache+php+mysql kurdum (ayrı ayrı) ama phpmysql.dll yi çalıştırabilmesi için mysqllib.dll bulunması lazımmış iyi tamam onu da kopyaladım oraya, System32'de devar ama bulunamıyor diyo kafayı yicem.[signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 o dll in registry e register edilmesi gerekiyordur belki?[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 php versiyonun ne sonra php.ini ki kendisi windows klasöründe ordan extension dirin karşılığındaki klasörün içinde aranır dll ler[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Hayır orda var zaten.Php.inide de mysql.lib gibi bir şey zaten eklenmiyor.Windows kendisi atıyor ayrıca versiyonum 5.[signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Php.ini dosyasında "extension=php_mysql.dll" satırını aktif ettin mi? Sonra aklıma gelen, "Path" değişkenine (windows ayarlarından) php klasörünü atadın mı?[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 php'de mysql dllsine gerke yok son sürümü indirdiysen. mys[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 yaptım atadım hepsini am olmuyor ne yazık ki[signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: Brigand, 18 Eylül 2005 18:16 tarihinde demiş ki: php'de mysql dllsine gerke yok son sürümü indirdiysen. mys Gerek varmış ki çalışmıyor, değil mi? Önerilecek bir şey var mı daha başka?[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar