Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hala sorun ne?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
su anda oyuna giremiyorum ve artık varya dellenmek uzereyim cunku 1 aydır savaslara giremiyorum peki simdi durup dururken sorun ne? neden hep savas zamanlarına az bir zaman kala oyuna giremiyorum???? cıldırmamak elde degil[signature][hline]®hersey onun icin ®
Mesaj tarihi:
ya sen bu konu hakkında kaç topic açıldığını bi düşünsende bi de sen eziyet etmesen disconnect ve 10061 yanında[signature][hline]Server:Beramus
Clan:TeRaPi
Grade:2
Name:baddal31
Job:Paper mage

Mesaj tarihi:
benim konum o degilki
sadece soruyorum neden savas zamanları hep oyuna giremiyoruz dikkatli oku dedim 1 aydır savasa giremiyorum[signature][hline]®hersey onun icin ®
Mesaj tarihi:
baddal neden her önüne gelen çatıyosun birisi ko indirmek ister aptal saptal espriler yaparsın birisi bi şey sor topici patlamaya çalışırsın yeter ama[signature][hline]Server:Ares(malesef)
Nick:Chalanger7
LvL:57.5/fire Mage
Clan:TurkishTown
Nation:EL Morad
Mesaj tarihi:
zaten benim yazdığım nedenlerden giremiyosun 10060 ı 61 curent zone bu çar kullanılıyor hataları hepsi yüzünden bu oyuna girilemiyor[signature][hline]Server:Beramus

Mesaj tarihi:
ya arkadasım ben sana hangi hatayı neden veriyor demiyorummmm NEDEN SAVAS ZAMANI OYUNA GİREMİYORUZZZZ[signature][hline]®hersey onun icin ®
Mesaj tarihi:
said:
Chalanger7, 17 Eylül 2005 18:46 tarihinde demiş ki:
baddal neden her önüne gelen çatıyosun birisi ko indirmek ister aptal saptal espriler yaparsın birisi bi şey sor topici patlamaya çalışırsın yeter ama

1=BU forumda da kaç kere downlod konusu açıldığını biliyormusn
2=ben kimseye aptal saptal gibi şeyler demedim desemde ardından özür dilemiişimdir tmmı

ben bu forumda gereksiz topic açanlara kızıyorum kız dıktan sonrada cevabını veriyorum .AYRICA önce benim hakkımda araştırma yap ondan sonra gel bana çat ok[signature][hline]Server:Beramus

Mesaj tarihi:
said:
ben bu forumda gereksiz topic açanlara kızıyorum kız dıktan sonrada cevabını veriyorum

ne yani benim topigim şimdi bos bir topicmi insanlar foruma neden katılır bilgi paylasımı ve bilmedikleri konular hakkında yardım almak icin degilmi? eger boyle degilse yani ben gereksiz bir topic actıysam ben neden www.paticik.com adresine geliyorum?[signature][hline]®hersey onun icin ®

[Bu mesaj fattal tarafından 17 Eylül 2005 18:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
fattal, 17 Eylül 2005 18:52 tarihinde demiş ki:
said:
ben bu forumda gereksiz topic açanlara kızıyorum kız dıktan sonrada cevabını veriyorum

ne yani benim topigim şimdi bos bir topicmi insanlar foruma neden katılır bilgi paylasımı ve bilmedikleri konular hakkında yardım almak icin degilmi? eger boyle degilse yani ben gereksiz bir topic actıysam ben neden www.paticik.com adresine geliyorum?

fatalcım ben sna demedim onu arkadaş beni başka bi konuda n çağrıştırdıda o bakımdan üstelik konuyu uzatmayalı kimse giremiyor savaşlara filan kader işte noolsun[signature][hline]Server:Beramus

Mesaj tarihi:
Hala sorun ne? sorun şu adamların mallıkları .... launcher a '' coming soon in august'' da yazdıkları halde ağustos ayında çıkaramadılar eylül 6'da ise baktılar iş işten geçio hmn çıkarmaya çalıştılar böle olunca bug lag dc server hataları tam düzgün bi sisteme oturmadı şimdide patchlerle kapamaya çalışıolar en az 1,5 2 hafta daha sürer bu çalışmalar... sawaş zmnında nie giremiom? basit herkes sawaş olcanı bildiği için bianda serverı yüklenio a3 a2 dekilerde a1 e gelince server ztn ii sağlam bişe olmadığı için sonuç?

sonuç :
Ares 1 Offline
Ares 2 Offline
Ares 3 Offline[signature][hline]Job : Elemantal Lord
Nation : Karus
Nick : BesT
LwL : 61
Race : Mage
Np : 8k +
Server : Ares
  • Yeni Oluştur...